2nd ianuarie 2020

ABUNDANCE AND SUCCESS REIKI, oferita de maestrul Ioana Magdalena

Abundance and Succes Reiki este primit prin channeled de catre LINDA COLIBERT in octombrie 2008.

Abundance and Succes Reiki te conecteaza la energiile de frecvente inalte. Energii ale Spiritului care te pun in armonie cu Abundenta si Sucesul. Acest lucru te va ajuta sa stergi orice blocaj din abundenta si succesul tau. De asemenea , functioneaza pentru a atrage abundenta si oportunitati de succes pentru tine.

Sistemul  Abundance and Succes Reiki are doua simboluri: Simbolul pentru eliberarea tiparelor si programelor de gandire negativa si simbolul Abundenta si Succes.

Simbolul pentru Eliberarea Tiparelor si Programelor de Gandire Negativa te ajuta sa-ti cureti mintea. Exact asa cum spune si numele simbolului de tipare si ganduri negative. De tot ceea ce te blocheaza sa ai abundenta si succes si nu numai.

Poti sa folosesti acest simbol pentru a elibera tot ceea ce nu iti place. Cum ar fi idei fixe, convingeri limitative, credinte false, limitari etc. pe care fie le-ai primit de la parinti in copilarie, la scoala, in societate.

Acordarea pe energiile Abundentei si Succesului Reiki iti ridica vibratiile si te conecteaza la energiile abundentei si succesului. Cu cit lucrezi mai mult cu energiile, cu atit ele vor deveni mai puternice.

In manual veti gasi si un ritual de materializare rapida pentru bani cash.

Initierea in ABUNDANCE AND SUCCESS REIKI 

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.

 

Dipl. Abundance and Success Reiki