Acordarea vibrationala prin rugaciune

Practicarea zilnica a Rugaciunii personale, este suficienta pentru a realiza instantaneu un sistem de comunicare astrala.

Daca omul si-ar modifica sistemul de gindire, aplicind Rugaciunea si solicitind prin intermediul ei „Ajutor de Sus”, atunci cu siguranta numarul reusitelor sale ar creste.
Proiectiile oricarei Rugaciuni efectuate in diferite ocazii trebuie sa fie compuse sub forma unor imagini.
Rugaciunea inseamna desfasurarea unei proiectii mentale prin care invocam o anumita entitate superioara pentru a ne ajuta.
Concentrarea mintii pe imaginea acelei Entitati este absolut indispensabila, deoarece cu cit imaginea este mai vie in mintea noastra, cu atit Entitatea respectiva este mai aproape de noi, in lumea materiala, pe parcursul intonarii textului sacru.

Este gresita intonarea mecanica a textului Rugaciunii, deoarece proiectia nu se realizeaza, iar mesajul nu patrunde Pina la nivelul lumii Astrale.

Rugaciunea spusa in graba nu are nici un efect. Este ca si cum ai spune o poezie cuiva, fara o vibratie, fara ca efectul acesteia sa atinga pe cel ce o asculta.Asadar trebuie sa te rogi din inima, sa vorbesti cu Creatorul din suflet.
Singura rugaciune spusa in graba care are efect este cea spusa in momente de spaima, atunci cind frica pune stapinire pe noi iar mintea este blocata de acel Sentiment.
Asadar, cum realizam de ce unele rugaciuni par sa ajunga mai repede la Sursa iar unele parca trec neobservate.
Numai la o deconectare profunda de la toate problemele zilnice mintea poate realizi proiectia evenimentelor descrise pe parcursul rugaciunii.
De aceea pe timpul meditatiei daca se rostesc rugaciuni efectul este uimitor reusind sa te acordezi vibrational mult mai usor.

Pentru a comunica cu Divinul, rugaciunea trebuie „practicata” intr-un fel anume.

In primul rind este necesar sa iti creezi un spatiu, o atmosfera iar linistea, dupa ce se sting seara toate luminile, este obtiunea ideala a fiecaruia, findca linistea trebuie sa provina si din launtrul tau.
Urmeaza dialogul cu Dumnezeu, asta implica si respect deoarece nu putem dialoga cu Divinul daca noi nu sintem atenti la cea ce spunem. Trebuie sa-ti deschizi inima deoarece dialogul se produce intre tine si Divinitate iar tu trebuie sa fi in stare sa asculti raspunsul sau replica Divinului. Trebuie sa te destinzi, sa-ti izolezi propria persoana de realitatea lumii inconjuratoare in incercarea de a deveni una cu Forta Suprema.

Fiecare trebuie sa se roage in liniste in camaruta sa si sa stie sa-si ridice bratele cu palmele curate ca sa-l slaveasca pe Dumnezeu iar Dumnezeu il va binecuvinta din „SION”.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *