18th ianuarie 2020

Activarea Mantiei lui Iisus, initiere oferita de maestrul Ioana Magdalena

Activarea Mantiei lui Iisus este activarea abilitatii de vindecare in noi.

Acest sistem este dat de Maestrul Înălțat Iisus pentru ca și noi să putem atinge și activa adevărul, cunoașterea și înțelepciunea.Scopul acestui sistem este activarea acestei abilități în noi. Această energie vindecătoare și de ungere ne este dată pentru a o folosi douăzeci și patru de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.

Maestrul Înălțat Isus ne permite acest lucru, ca un dar pentru noi. Ceea ce este dat prin energia acestui sistem este capacitatea de a activa această autoritate a lui Iisus. Acest lucru ne economisește timp în practicile noastre de vindecare.

Pentru o mai buna intelegere, putem activa energia Lui Iisus de ungere pentru vindecare, astfel incat oricine ne atinge sau lucrurile de pe noi poate primi o parte din Puterea Sa de ungere si de a primi chiar vindecare.
Atat de mult oamenii erau vindecati chiar de umbra Lui Iisus. Maestrul Ascensionat Iisus ne asigura ca si aceasta putere ne este impartasita prin aceasta activare.
Maestrul Iisus nu s-a rugat niciodată pentru vindecare pentru nimeni sau pentru vreo minune. El a dat doar mulțumiri Divinului înainte de vindecarea pentru că știa că El deja ca a primit autoritatea Lui.
Astfel, această abilitate de a activa această energie ne este dată ca un dar
puternic din partea iubitorului Maestru Iisus.
 
Asta nu înseamnă că Maestrul Iisus vrea să ne oprim sau să înlocuim orice practici spirituale, vindecătoare sau încetarea rugăciunii. Rugăciunea nu
trebuie să fie doar pentru a cere, dar are, de asemenea, alte părți, cum ar fi împrospătarea sinelui unuia înaintea Divinului sau mulțumirea și laudarea El
prin exemplu.
 
Iisus dă în cunoștința adevărului, roadele și darurile Duhului Sfânt, cum ar fi rugăciunea și postul, ne vor susține abilități de vindecare.
Iisus ne permite acest lucru ca un dar pentru noi.
Activarea Mantiei  poate fi folosita oricand este nevoie. Poate fi folosit de cate ori este nevoie.
Activarea mantiei  se face prin intentie. Nu exista simboluri utilizate cu acesta imputernicire.

Initierea Activarea mantiei lui Iisus

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.

Cloak of Jesus Activation

Dipl. Mantia lui Iisus