2nd ianuarie 2020

ACUPUNCTURA ETERICA CU ACE DE LUMINA, oferita de maestrul Ioana Magdalena

Acupunctura eterica cu ace de Lumna ofera posibilitatea de a plasa ace de acupunctura eterica intr-o persoana sau animal. ACELE ETERICE vor avea efect similar ca acele fizice.

Generarea energiei spirituale este realizata prin folosirea intentiei spirituale asupra sursei universale a energiei eterice.

Puterea intentiei determina cantitatea de energie eterica ce va fi modelata in energie spirituala.
Intentia este, totodata, folosita pentru a directiona energia spirituala catre obiectivul dorit, cum ar fi vindecarea la distanta, vindecarea omenirii sau si simplu, pentru rafinarea meditatiei.

Ele pot sa actioneze ca antene pentru orice tip de energie, forta de vindecare , simboluri de vindecare si mantre , precum si orice s gaseste in natura , cum ar fi energia plantelor , a cristalelor ,a mineralelor , a florilor , cele cinci elemente , culori , sunete si remedii homeopatice . Tot ceea ce trebuie sa faci este sa specifici ceea ce doresti sa efectueze sau sa transmita acele .

Intentia ta poate fi generala ( ex. ECHILIBRU ) sau specifica (ex. aduce Flacara Violeta pentru a o trimite ficatului pentru vindecare ).Acele eterice se dizolva dupa aproximativ douazeci de minute.

Prin initierea in Acupunctura eterica cu ace de Lumna, veti primi doua acordaje:

1.Acupunctura cu ace eterice de Lumina
2.Acordajul Intelepciunii in acupunctura
Acordajul cu ace de acupunctura eterica ofera o capacitate de a plasa acele eterice in persoane sau animale , prin intentie.

Utilizarea simbolurilor:

Se poate folosi in tratament propriu cat si pe pacient, prin
vizualizare sau prin intentie sau prin desenarea lor in palme
punandu-le pe pacient.
Pregatiti-va prin invocarea entitatilor de lumina, a ghizilor si in
special a entitatilor ISIS si BAST, apoi folositi cel mai apropiat
simbol pentru tratamentul pe care il aveti de facut.

Acordajul Acupunctura eterica se mai numeste Acordajul Intelepciunii. El aduce intelepciune maestrului in acupunctura. Acesta ajuta la dezvoltarea intelepciunii pentru plasarea de ace.

Initierea in Acupunctura eterica cu ace de Lumina 

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.

Dipl. Etheric Acupuncture