2nd ianuarie 2020

ARHANGHELUL GABRIEL, initiere oferita de Ioana Magdalena

Arhanghelul Gabriel semnifică DUMNEZEU ESTE PUTEREA MEA, FORŢA LUI DUMNEZEU. El este conducătorul heruvimilor și semnifică putere, eroism. Alături de Mihail și Rafael, Gabriel este unul dintre cei mai importanţi îngeri de Lumină, este îngerul Bunei Vestiri, al darurilor, al revelaţiei Divine, al compasiunii. Gabriel este guvernatorul Divin al Paradisului. Gabriel a fost îngerul păzitor al lui IISUS în perioada întrupării sale pe pământ.

Care este misiunea Arhanghelul Gabriel? 

Aduce daruri Divine omului – clarviziune, claraudiţie, intuiţia, decodificarea angelică a limbajului călătoriilor astrale. Gabriel selectează suflete din Rai pentru întrupare, și de a informa noua entitate despre ceea ce trebuie să știe pe Pământ.

Restaurează viaţa și Lumina în aspectele neclarificate ale vieţii asupra importanţei Cuvântului. Arhanghelul Gabriel sprijină părinţii ce speră să aibă copii atât în perioada concepţiei, cât și în procesul de adopţie.

Ne eliberează de orice formă de descurajare. Este recunoscut ca un important intermediar între noi și Divinitate, Gabriel ne aduce toate mesajele și darurile Divine.

El susţine capacitatea omului în drumul său spre Lumină și spre Dumnezeu, îl răsplătește cu darurile sale ori de câte ori cu strădanie și cu credinţă în suflet individul mai urcă o treaptă pe scara evoluţiei sale.

Initierea ARHANGHELUL GABRIEL 

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.

Dipl. Arh. Gabriel