2nd ianuarie 2020

PLASA DE PLATINA A ARHANGHELULUI METATRON, oferita de maestrul Ioana Magdalena

Plasa de Platina a Arhanghelul Metatron este un instrument foarte puternic pentru curățarea și echilibrarea chakrelor și a corpurilor subtile. Platina are cea mai înaltă culoare vibrațională și poartă energia Divinului.

Plasa de Platina a Arhanghelui Metatron

Chemând pe Lordul Melchizedec, Mahatma și Arhanghelul Metatron se combină puterile lor vindecătoare, rezultând o puternică energie care stimulează, energizează și creează o frecvență unică de vindecare.

Plasa de Platina a Arhanghelul Metatron are efectul de a te ridica și de a-ți ridica vibrațiile deasupra zonelor dense ale bolilor tale fizice. Funcționezi la o vibrație globală mai înaltă. Ea are puterea de a neutraliza viruși, bacterii, paraziți, implanturi, blocaje precum și puterea de a trece prin straturile eterice, astrale, emoționale, mentale și chiar spirituale ale ființei tale.

Metatron este Arhanghelul şi Serafimul, care stă înaintea tronului lui Dumnezeu. Metatron este deţinătorul de lumina exterioară a lui Dumnezeu. Arh. Metatron este, de asemenea, Arhanghelul Razei de Platina. Metatron se presupune că a fost înainte Profetul Enoh inainte ca Dumnezeu sa il transforne in arhanghel.

Cine este Arhanghelul Metatron?

Sarcină lui principală la curtea cereasca este de a menţine arhivele veşnice ale Domnului, si de a înregistra fiecare eveniment care transpare şi crearea altora noi.
Alte variante ale numelui sau sunt: Metatetron, Merraton, şi Metaraon. El este unul dintre cei mai mari îngeri, onorat ca îngerul feţei, îngerul prezenţei, şeful îngerilor slujitori, “cancelar al cerului”, îngerul prin care lumea se menţine, şi este o fiinţă atât de puternica incat posedă sapte zeci si doua alte nume.

Metatron este văzut ca cel mai mare dintre „ingerii de înregistrare” cu capacitatea de a menţine „arhiva veşnică a Domnului.” Prin urmare, Metatron este congruent cu scribul Ascensionat Lordul Melkizedek (Tehuti, Thoth, Hermes).

Geometria luminii lui Metatron este completă. Atunci când o fiinţă umană se aliniază la această frecvenţă, acea persoană intră în energia luminii lui Metatron. Modelele esenţiale Metatronice în formă 3D este ceea ce se numeşte în prezent „Floarea Vietii”, aşa cum se vede inscripţionat pe Templul Osirian la Abydos, Egipt. Cu toate acestea, există si alte geometrii, mai avansate a Luminii lui Metatron.

Initierea cu PLASA DE PLATINA A ARHANGHELUL METATRON  
Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.