2nd ianuarie 2020

ARHANGHELUL URIEL, initiere oferita de Ioana Magdalena

Arhanghelul Uriel – Numele lui URIEL inseamna Lumina lui DUMNEZEU. In unele scrieri este pomenit ca fiind Usiel, Uziel, Oriel, Auriel, Suriel, Urian si Uryan.

El este cunoscut ca ingerul intelepciuni. Uriel este Arhanghelul care ilumineaza, ofera profetii aduce Lumina lui Dumnezeu in orice intuneric al confuziei.
Ne ajuta sa descoperim in noi lumina interioara si sa experimentam iubirea, frumusetea si armonia. Ne conduce spre cunoasterea cea mai profunda a Sinelui.

În unele tratate secrete se menţionează faptul că Uriel captează în sfera sa tainică de forţă Lumina Enigmatică. Lumina ce ţâşneşte din Chipul cel Misterios al lui Dumnezeu.

Arhanghelul Uriel este considerat de către marii iniţiaţi ca fiind unul dintre cei mai înţelepţi arhangheli. El evidenţiază, în permanenţă, o uimitoare înţelepciune practică, “sophrozin”, în limba greacă, ce este cu totul ieşită din comun.

Arhanghelul Uriel ne amplifica inteligenta, flacara cunoasteri in palma deschisa. Ea este flacara la care oamenii pot avea acces pentru a putea obtine sanatate si bunastare.

Cine este Arhanghelul Uriel?

ROLUL LUI: impartaseste oamenilor Alchimia Divina , Focul Divin.
MENIREA LUI: sa aduca pe Pamint cunoasterea si stralucirea Luminii Interioare.
VIRTUTEA: gratia, devotamentul ,slujirea si protectia Divina si compasiunea.

Acest acordaj te va conecta la energia lui Uriel, vei putea lucra mult mai usor cu el si cu energia lui.

Initierea cu energia Arhanghelului URIEL

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.