Atitudini cheie pentru atingerea fericirii si a pacii

Una din atitudini cheie este:

Trebuie sa-ti recunosti puterea personala si autocontrolul asupra Sinelui si in reletii cu alte persoane si situatii exterioare. Majoritatea oamenilor isi ofera puterea personala emotiilor, Egoului Negativ, mintii, subconstientului, situatiilor exterioare, Ingerilor, Maestrilor Ascensionati , fiintelor ceresti si Lui Dumnezeu. Dar Dumnezeu nu vrea puterea ta personala, ci el El vrea ca tu sa fii Maestru Ascensionat Integral , pentru ca defapt aceste este motivul pentru care tu te-ai incarnat . Asadar , calea spirituala incepe cu a-ti recunoaste puterea ta personala si autocontrolul la toate nivelurile, fara sa il oferi nimanui altcuiva.

O alta atitudine cheie este:

Trebuie ca tu trebuie sa realizezi ca cea mai importanta relatie din viata ta este cea cu tine. Odata ce esti in regula cu tine , atunci urmatoarea relatie in ordinea importantei este sa fi in regula ce Dumnezeu.Nu poti fi in regula cu alte persoane, decit daca esti mai intai in regula cu tine si cu Dumnezeu!

O alta atidudine cheie:

Trebuie sa porti o sfera aurie de protectie in jurul tau, astfel incit negativismul oamenilor sa alunece de pe tine ca apa de pe penele unei giste. Aceasta sfera aurie de protectie si recunoasterea invulnerabilitatii tale, iti permite sa raspunzi in loc sa reactionezi la toate situatiile. Te ajuta sa te detasezi si sa beneficiezi de protectie, de care toata lumea are nevoie, pentru ca exista foarte mult negativism in lume!

O alta atitudine cheie:

Trebuie sa inveti sa te iubesti pe tine si sa-ti educi corespunzator copilul interior cu fermitate si iubire. Deasemenea, trebuie sa primesti iubirea Lui Dumnezeu si a Maestrilor. Astfel vei dori iubirea, aprecierea, aprobarea si acceptarea celorlalti, insa nu vei avea nevoie de ele. Le vei prefera , dar nu vor fi un atasament, pentru ca te iubesti suficient pe tine, inainte de a iubi o alta persoana.Combinatia dintre controlul puterii si iubirea de Sine te ajuta sa fii intreg in sine si astfel, sa nu cauti intregirea intr-o alta persoana!

Exista mai multe atitudini cheie pentru atingerea fericirii dar voi vorbi despre ele intr-un alt articol .

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *