Atrage prosperitatea cu ajutorul cristalelor

Cristalele sunt cunoscute pentru faptul ca au o energie vibrationala cu mult ridicata fata de noi, oamenii.
Fiecare cristal are o frecventa vibrationala diferita, si fiecare ne poate ajuta pe noi in cate un aspet al vietii. In functie de ceea ce doresti sa ai, poti foarte simplu sa cumperi, sa cureti si sa faci acordajul unui cristal pentru a obtine ce-ti doresti.
Specialistii in domeniu stiu ca cel mai cunoscut cristal pentru a atrage prosperitatea este cristalul de citrin. Daca vrei sa atragi abundenta si prosperitatea in viata ta, poti sa te “folosesti” de acest cristal. In general cristalele atrag energia negativa din spatiul in care sunt puse, si trebuiesc curatate. Citrinul nu are nevoie de asta, pentru ca el curata energia fara sa o preia. Deci mai putina munca pentru tine :D.
Ca sa incarci cristalul, trebuie sa-l tii in palme cateva minute si sa faci o scurta meditatie. Indiferent de dorinta pe care o ai, o sa observi ca primesti deja mesajul de la cristal, daca trebuie sa nu. Daca ai o afacere incearca sa plasezi un cristal de citrin pe birou, sau langa facturier. Poarta un cristal de citrin in portofel, sau plaseaza unul in centrul casei.
Cristalul de citrin este foarte frumos, si atrage multa energie pe partea de prosperitate. Ai putea sa incerci sa porti bijuterii de citrin si o sa observi ca din ce in ce mai multe persoane iti vor darui cadouri.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *