2nd ianuarie 2020

Business Miracles Reiki, oferita de maestrul Ioana Magdalena

Business Miracles Reiki – sistem primit prin channelled de catre Manuela Fasoli in anul 2017.

Vă ajută să vă îmbunătățiți afacerea și să atrageți locuri de muncă potrivite pentru dvs.

Reiki este o energie de vindecare frumoasă și blândă pe care o putem folosi cu toții în viața noastră de zi cu zi. Nu numai că ne ajută să ne vindecăm de diferite boli și cauze. Ci ne poate ajuta și să eliminăm blocajele care ne împiedică progresul pe calea vieții noastre.

Va ajuta sa va imbunatatiti afacerea sau sa atrageti locul de munca potrivit pentru voi. Aceast acordaj va ajuta sa va eliminati blocajele banesti si convingerile limitative si sa va imbunatatiti abilitatile si intuitia in marketing.

Daca inca nu aveti un business, dar va doriti unul si nu aveti idee ce anume sa incepeti, aceasta energia va v-a ajuta sa vedeti clar oportunitatea de business oportuna pentru voi.

Aceast acordaj vă ajută să vă eliminați blocajele bănești și convingerile limitative. Să vă îmbunătățiți abilitățile și intuiția în marketing .

Sistemul nu are nici un simbol. Se foloseste prin intentie. Energia o activati si o proiectati prin intentie catre firma voastra, spunandu-i binenteles ce sa faca (sa deblocheze fluxul clientilor, fluxul banilor, al noilor oportunitati etc.).

Cand vrei sa folosesti aceasta energie nu trebuie decat sa spui de 3 ori Business Miracles Reiki! Apoi, lăsați energia să curgă timp de 10 minute. Acum esti conectat la energie  si gata! O poți folosi pentru tine sau pentru alții.

Initierea BUSINESS MIRACLES REIKI
Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.
Dipl. Business Miracle Reiki