Castig versus pierdere

Acesta este un dualism din multe altele foarte interesant al Ego-ului Negativ este acela al castigului si pierderii. Si acesta ca si celelalte trebuie sa il transcedeti in totalitate. Nu exista pierdere.

Dumnezeu este surse voastra, nu lumea exterioara. Sunteti una cu Dumnezeu la fel ca fratele sau sora voastra. Astfel ca sunteti totul si aveti totul in realitatea suprema a adevarului.

Fiecare suntem Sinele Etern, una cu Dumnezeu si una cu celalalt. Ego-ul Negativ nu exista si toti suntem unul. Asa cum am fost dintotdeauna si vom fi mereu.

Aceasta este clipa divina. Dumnezeu, propria putere personala si autocontrolul sunt sursele voastre. Nu exista pierdere pentru ca propria putere personala, autocontrolul, Dumnezeu, rabdarea, credinta si increderea in Dumnezeu si legile Lui, nu va parasesc niciodata.

Poate exista aparenta unei pierderi, dar aceea este o amagire pentru ca tot ceea ce vedeti este perfectiunea. Dar si completarea in viziunea voastra integrata a ceea ce va doriti. Daca va rugati pentru un cont bancar plin si vizualizati intr-un mod creativ acest lucru. Realitatea Lui Dumnezeu , va reprezenta si realitatea voastra.

Asadar, bineinteles ca va spun sa fiti realisti si practici in modul in care va traiti si va desfasurati viata. Dar pastrati la indemana in mintea si constiinta voastra viziunea perfecta a Lui Dumnezeu. A abundentei si raspunsului perfect la toate rugaciunile si viziunile voastre creative.

Astfel, prin puterea co-creativa a Lui Dumnezeu si a voastra in calitate de Fiu si Fiica a Lui Dumnezeu, o pierdere temporara a unei sume de bani sau a unui bun material nu este defapt o pierdere.

Este doar un test spiritual temporar care reprezinta o binecuvantare ascunsa si care va permitete sa practicati Constiinta Spirituala precum si sa transcedeti dualismul Ego-ului Negativ.

Acest lucru va permite sa va demonstrati puterea co-creativa cu Dumnezeu si Maestrii, credinta, increderea si rabdarea fata de Dumnezeu si Legile Lui. De asemenea, va permite sa demonstrati ca Dumnezeu, Maestrii, si propria putere personala, autocontrolul, iubirea neconditionata si intelepciunea reprezinta adevarata voastra sursa- si nu ceva din exterior.

Rate this post

Un comentariu la „Castig versus pierdere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *