Ce reprezinta fiecare culoare in planul spiritual – culorile luminoase aflate in aura energetica

Culorile luminoase sunt energii spirituale pe care le-am atras si le-am dobandit ca rezultat al gandurilor, actiunilor si faptelor noastre pozitive. Acestea exprima partea armonioasa a naturii noastre, din punct de vedere spiritual. Energiile spirituale si-au pastrat esenta si scopul lor divin si lucreaza activ pentru ca noi sa ne intelegem potentialul spiritual. De asemenea, tot prin aceste energii pozitive suntem ajutati sa ne transformam in bine partile mai intunecate ale aurei.

Alb

Albul reprezinta puritatea si simbolizeaza lumina lui Dumnezeu, care aduce intelepciune umanitatii. Multe din atributele spirituale sunt legate de lumina alba. Aceasta energie, in orice cantitate s-ar gasi, indica fara indoiala un suflet spiritual, adeseori vizionar. Revelatia este si ea legata de culoarea alba. Albul mai reprezinta si bunavointa, amabilitatea si iertarea. Un alb cu putine nuante de galben semnifica faptul ca este un suflet statornic si ca incearca din greu sa invete niste lectii. Iar un alb cristalin ne dezvaluie ca sufletul a dobandit stapanirea completa, reprezentand un amestec de tarie, curaj, vitalitate, determinare si perseverenta.

Auriu

Auriul este culoarea intelepciunii, a iluminarii, a increderii in sine, a credintei, tariei interioare si curajului. Este si o energie protectoare foarte puternica, si daca o avem in aura inseamna ca detinem puterea si vointa care pot stapani sinele inferior. Avem o incredere care e data de cunoasterea a ceea ce suntem. Stim ce putem realiza, ce putem face. Progresam si actionam decisiv. Auriul aduce energii dinaice puternice, iar acestea ne pot scapa cu adevarat de letargia care ne face sa ne simtim inutili, frustrati si inadaptati.

Argintiu

Argintiul este energia ce caracterizeaza inteligenta spirituala. Argintiul in aura ne arata o persoana cu puteri dezvoltate de perceptie si o minte agera si treaza. Aceasta persoana va gandi pentru sine si nu ii va lasa pe ceilalti sa decida in locul ei. In cazul unui om sanatos si activ, energiile de culoare argintie radiaza din creier, din celulele corpului, precum si din liniile sanatatii.

Albastru

Aceasta culoare se poate vedea in jurul unei persoane in cautarea adevarului spiritual. Un astfel de individ va depasi toate obstacolele in cautarea adevarului. Albastrul stralucitor intr-o aura ne arata integritatea, sinceritatea si intelepciunea naturala. O persoana care are culoarea predoinanta in aura albastra este o persoana care este implicata in stiinte sau in arte.

Bleu

Aduce cu sine inspiratie creatoare superioara. Aceasta este o persoana artistica, ce iubeste frumosul. Albastrul deschis ne arata atasamentul unui om fata de idealurile nobile. Asadar, marii artisti vor avea nuanta de bleu puternic marcata in aura.

Turcoaz

Turcoaz este energia prosperitatii, iar aceasta semnificatie a culorii este valabila pentru toate domeniile vietii noastre – o abundenta de idei, preiteni si bunuri materiale. Este o energie a norocului. Nuanta turcoaz ne mentine treaza constientizarea bunastarii si a libertatii, eliberandu-ne de limite si restrictii. O persoana cu o astfel de energie in aura gandeste neingradit si stei ca banii sau celelalte resurse vor fi acolo cand va fi nevoie, chiar si atunci cand lumea exterioara pare a dovedi contrariul.

Roz

Rozul este culoarea dragostei. Iubirea spirituala apare in nuanta de roz aprins. Releva o mare frumusete a spiritului si se regaseste in planul creatiei. Rozul este o culoare universala care exprima bucuria, confortul, iubirea umana, innobilarea si abundenta.

Verde

Verdele este recunoscut ca find culoarea cresterii si reinnoirii. Verdele smarald exprima echilibrul unei persoane si este foarte important sa detii aceasta culoare. Viata unei persoane cu o astfel de culoare in aura este bine aranjata. Verdele-smarald este la o persoana care, dobandind o cunoastere mai inalta, experimenteaza armonia in mai multe aspecte ale vietii. Verdele simbolizeaza iubirea unei persoane fata de natura si fata de viata in aer liber. Verdele este, in general, linistitor pentru nervi si folositor pentru a ne elibera de temeri.

Galben lamaie

Aceasta energie ne da putere de concentrare si este responsabila de intelect. Oamenii care au o asemenea culoare pregnanta in aura isi pot dedica intreaga viata studierii adevarurilor superioare. Ei vor fi capabili sa-si aleaga un subiect si sa ramana atasati de el pana cand il invata si il stapanesc complet. Aceasta culoare reprezinta un corp, o minte si un intelect sanatos. Oamenii luminosi, optimisti, au in aura aceasta nuanta galben lamaie.

Portocaliu

Persoana respectiva are o vizibila determinare, entuziasm si bune abilitati de organizare. De asemenea, aceasta culoare poate indica o dorinta arzatoare sau o anumita ambitie. Un individ foarte hoarat, care depaseste aproape intotdeauna obstacolele si isi atinge obiectivele, va atrage aceasta culoare in aura. Portocaliul curat exprima chibzuinta, consideratie si energie sufleteasca. Persoana respectiva este un lider dinamic, un conducator vivace.

Rosu

Aceasta culoare semnifica energia vietii, in special, daca e o nuanta de rosu rubiniu. Radiaza foarte multa vitalitate, justete, aspiratii inalte. Oamenii cu rosu in aura inteleg natura launtrica a celor din jur si colaboreaza bine, ei nu pot fi invinsi cu siguranta. Energia de culoare rosie determina refacerea organismului. Rosul pur inseamna statornicie.

Liliachiu                                                                                                                          

O aura in care se regaseste aceasta culoare este senina si calma. Aici exista echilibru interior si exterior. Aceasta persoana doreste sa fie mereu in serviciul umanitatii. Liliachiul aduce putere spirituala, maretie autentica si eforturi dezinteresate. Si ofera protectie mentala.

Violet

Aceasta culoare semnifica pacea profunda. In plus, o persoana care are violet in aura este extrem de religioasa, intr-un mdo mistic. Cu toate acestea, violetul mai exprima si abilitatea cuiva de a se ocupa de chestiuni pragmatice si lumesti.

Indigo

Aceasta culoare ofera inspiratie si o profunda tarie launtrica, de natura pur spirituala. Este o culoare extrem de inalta ca frecventa si rareori intalnita intr-o aura. Persoana care detine o astfel de culoare in aura a ajuns departe, insemnand ca si-a trezit sinele spiritual. Si nu este nevoie de o cantitate mare din aceasta energie pentru ca ea sa aiba un efect puternic asupra aurei.

5/5 - (4 votes)
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *