Ceea ce facem in viata are ecou in eternitate

Ceea ce faci pe Pamant este mai mult decit un ecou , este o reflectare perfecta !  Daca o persoana cauta recunoastere in aceasta lume , nu o va primi in urmatoarea !

Daca o persoana fura in viata sa lumeasca , va fi in stare de faliment in Cer .

Frumusetea hainelor si a bijuteriilor ce le vei purta in Cer va fi determinata de modul in care te comporti, de gandurile, vorbele si faptele tale din aceasta viata !

Asa cum au spus Maestrul Iisus si Mintea Universala, daca proslavesti pe Dumnezeu pe Pamant, Dumnezeu te va proslavi in Ceruri !

Unde vei merge atunci cand mori este determinat de modul in care te comporti pe Pamint .  Cei care sunt la urma vor fi cei dintai si cei care sunt cei dintai vor fi ultimii !

In functie de comportamentul tau pe Pamant se va hotari daca trebuie sa te reincarnezi din nou . Asadar, ceea ce faci in aceasta viata nu numai ca are ecou in eternitate, ci este reflectarea perfecta ! Ce semeni pe Pamant vei culege in Cer .

Fiecare frantura din lege este indeplinita !  Ceea ce faci in aceasta viata este reflectat in aura ta si nu se poate ascunde asta cuiva care are legatura cu Cerul. Toti suntem o carte deschisa !

Daca vrei sa fii cu Dumnezeu in Cer , atunci comportate ca Dumnezeu pe Pamant .  Modul in care Dumnezeu te va trata in Cer se va hotari in functie de cum ai tratezi tu pe altii pe Pamant.

Sa aveti in voi gandul care era si in Iisus Hristos . Esti ceea ce gandesti ! Schimba-ti modul de gandire, schimba-ti viata !

Asadar , cea mai importanta practica spirituala de baza este sa-ti pastrezi capul pe umeri . Un om este precum gindeste !

Asadar, ceea ce faci pe Pamant este mai mult decit un ecou , este o reflectare perfecta ! Cugetati la asta !

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *