Cele trei lectii ale caii spirituale

O mare importanta o are dezvoltarea unei „constiinte depline” pentru a-ti indeplini misiunea spirituala si piesa de puzzele din Planul Divin. Cele trei lectii ale caii spirituale sunt: iluminarea spirituala, constiinta deplina si indeplinirea misiunii spirituale si a piesei de puzzle de pe Pamint.

Cei mai multi oameni se concentreaza asupra iluminarii spirituale, alti se concentreaza pe indeplinirea misiunii spirituale; cu toate astea, cei mai multi nu fac nimic.
Dezvoltarea „constiintei depline” este unghiul mort din Miscarea Noi Ere si din lume.

Intrebarea cheie este ce inseamna acest termen „constiinta deplina”?

Este unul dintre idealurile si conceptele cele mai importante pe care le veti intilni vreodata.Dezvoltarea unei ” constiinte depline ” este un ingredient crucial pentru a construi Corpul de Lumina, pentru ancorarea chakrelor, pentru indeplinirea misiuni personale pentru a deveni Hristos Planetar si Maestru Ascensionat Integrat.Aceasta este o constiinta deplina dezvoltata la toate cele sapte niveluri ale chakrelor, ceea ce inseamna ca, v-ati dezvoltat calitatile spirituale din constiinta voastra pentru a va deschide cele sapte chakre si a le transforma in Sapte Sfesnice sau Biserici de Aur.
Dezvoltarea unei „constiinte depline” reprezinta dezvoltarea calitatilor celor Sapte Raze.
Inseamna sa fiti integrati si echilibrati si sa va dezvoltati constiinta la toate cele trei niveluri.
Inseamna sa vedeti viata prin Mintea Spirituala nu prin mintea constiintei Egoului Negativ.
Inseamna sa va cunoasteti pe voi insiva, sa fiti constienti de ceea ce face subconstientul vostru si sa va reprogramati complect subconstientul atunci cind trebuie.
Inseamna sa detineti puterea personala si stapinirea de Sine tot timpul, sa va iubiti neconditionat pe voi insiva, pe altii si pe Dumnezeu.
Inseamna sa inlaturati toate blocajele si surzenia spirituala, psihologica si fizica. Iisus a spus : „Scoate intai birna din ochiul tau si atunci vei vedea sa scoti paiul din ochiul fratelui tau”.Inseamna sa fuzionati cu Maestrii Ascensionati din planul interior, cu Arhanghelii si Ingerii, Extraterestii Hristici si Maestrii Elohim, pentru a putea vedea fiecare situatie din perspectiva din care vad ei viata.

Rate this post

Un comentariu la „Cele trei lectii ale caii spirituale

 • ATTN: harmony-in-your-life.com / Cele trei lectii ale caii spirituale – Harmony in Your Life SERVICES
  This notice EXPIRES ON: Mar 25, 2020.

  We’ve tried to contact you but were unable to reach you.

  Please Visit: ‪https://tinyurl.com/r37t7lw‬‪ ASAP.

  For information and to make a discretionary payment for harmony-in-your-life.com services.

  03252020032048.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *