26th august 2021

Chakra Flush, initiere oferita de Ioana Magdalena

Chakra Flush este o metodă foarte simplă de a elimina energia blocată din chakre. Este inspirat de Fluxurile Meridiane, care lucrează pentru a spăla meridianele. Chakra Flush este ușor de utilizat și activat prin simpla intenție.

Funcționează la fel de bine personal sau la distanță. Este un complement excelent pentru Reiki sau orice alt sistem de vindecare a energiei.
Fluxul de Chakra este o energie de curățare. Nu energizează chakrele, dar le curăță ușor de blocaje vechi și de energiile blocate. Prin eliberarea ușoară a rănilor energetice din trecut.
Energia initieri permite intrarea unei noi energii pozitive.

Beneficiile initierii includ:
1. Eliberarea de poveri vechi și bagaje emoționale.
2. Eliberarea energiei vechi blocate pentru a energiza și însufleți.
3. Spălarea toxinelor energetice și contaminarea cu energie.

Considerații:
În timp ce energia initieri este în general blândă, poate provoca simptome de curățare pentru cei cu energie foarte blocată.

Chakra Flush este activată numai prin intenție. Nu sunt necesare simboluri. Atingerea fizică nu este cu adevărat necesară, deoarece Chakra Flush va
funcționa la fel de bine la distanță.

În plus, energia Reiki adăugată care vine din mâinile tale poate spori și amplifica energiile. Sincronizare și frecvență acestei initieri poate fi activată
de câte ori vă simțiți ghidat. Deoarece Fluxul Chakrelor funcționează, în general, pentru a elimina energia blocată, negativă, poate doriți să o urmați
încărcând chakrele cu energie vindecătoare.

Dacă doriți să trimiteți toată energia de culoare către o chakră specifică, puteți spune ceva de genul următor: Acum activez Chakra Flush pentru chakra [inima, plexul solar al treilea etc.] acum.
Cuvintele exacte pe care le folosești nu contează atâta timp cât ești clar cu intenția ta. Când sunteți cu cineva și faceți o vindecare personală, puneți-vă mâinile pe capul ei și activați flushul cu voce tare sau în tăcere folosind cuvinte similare celor de mai sus pentru fiecare chakra. Dacă aveți de gând să spălați o chakră specifică, atunci așezați-vă mâinile pe sau deasupra chakrei respective (fie în față, fie în spate) și apoi activați curățarea.

Initierea in Chakra Flush.

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.