2nd ianuarie 2020

Cheile de activare a Arhanghelului Raziel, oferita de Ioana Magdalena

Cheile de activare a Arhanghelului Raziel sunt scrise in cartea Arhanghelului Raziel si sunt in numar de 1500 de chei ale misterelor universului. 

Arhanghelul Raziel: numele Arhanghelului Raziel înseamnă „Secretele lui Dumnezeu”. Acest Arhanghel te va ajuta să înţelegi ideile ezoterice spirituale şi a le aplica in moduri practice. Apeleaza la Raziel pentru a sprijini activitatea ta alchimica – de a transforma ideile in aur.

Arhanghelul Raziel Acest înger este legendarul autor al Cartii Ingerului Raziel – „unde toate cunoştinţele cereşti şi pământeşti sunt stabilite.”

Cheile de activarea ale Arhanghelului Raziel

Cartea Arhanghelului Raziel este renumita deoarece conţine 1500 chei ale misterelor universului.
Din păcate, cheile de activare a Arhanghelului Raziel sunt scrise într-o limbă atât de obscură şi imposibil de descifrat (fără probabil ajutorul lui Raziel însuşi). 

Despre care cei mai multi îngeri din ceruri nu sunt capabili să o inteleaga.
Raziel este, de asemenea, cotat ca protector special al primului om.

Se presupune ca Raziel a scris totul intr-o carte, şi din cauza milei lui pentru situaţia lui Adam şia Evei. El a dat cartea lui Adam crezand ca el l-ar putea înţelege mai bine pe Dumnezeu.

Acest lucru nu a fost bine vazut de unii din ceilalti îngeri, şi ei au furat cartea de la Adam si auaruncat-o în mare. Dumnezeu, în loc de a-l sancţiona pe Raziel, a recuperat cartea şi a înapoiat-o lui Adam. Mai tarziu cartea a trecut la Enoh, care va deveni Ingerul Metatron. 

Arhanghelul Raziel este unul dintre Serafimi, gardian al originalitatii şi tărâmului ideilor pure.

El este informat în mai multe arte mistice şi poate explica adevărul din spatele multor adevăruri oculte din univers. Un fapt interesant este ca Arhanghelul Raziel vă poate oferi o înţelegere a curenţilor de energie din universul magic  .

El este cunoscut ca „Vrajitorul din taramul Arhanghelilor”. Care apare înaintea ta ca o forma puternica, impunatoare, care arata ca marele vrajitor Gandolf din Stapinul Inelelor.

Darul Lui pentru tine este de a te asista sa lucrezi prin intermediul problemelor de viaţă din trecut, precum şi la plantarea seminţelor manifestarii.

Initierea cu CHEILE ARHANGHELULUI RAZIEL 
Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mai