9th ianuarie 2020

CODUL DE LUMINA AL DRAGONILOR, acordaj oferit de Ioana Magdalena

Codul de lumina al Dragonilor

Dragonii sunt foarte puternici, foarte eleganti, si foarte intelepti. Ei au existat in lume de foarte mult timp si impun respect.

Dragonii vor împrumuta energiile și puterea lor muncii voastre de Lucratori cu magia si lumina, ei vor oferi indrumare si intelepciune pentru a va mentine pe drumul cel bun in timp ce va urmati calea vietii voastre.
Daca va confruntati cu provocari în viata si simtiti confuzia in ce priveste care este cel mai bun mod de a proceda, cereti ghidului vostru Dragon ajutorul.

Dragonii au o memorie excelenta, niciodata nu uita o bunatate sau cruzime fata de ei. Dragonii va vor proteja, ghida, va vor oferi asistenta lor daca ceea ce cereti este pentru binele superior.

Acordajul Codul de lumina al Dragonilor– Dragonii, va conecteaza la energiile dragonilor si va vor intari conexiunea.

Acest acordaj va permite sa vibrati la un nivel de energie care va va ajuta sa comunicati cu dragonii,iar Codul sistemului va deschide calea pentru a va conecta cu usurinta cu Dragonii dupa ce ati fost acordati.
Odata ce v-ati imprietenit cu un Dragon, acel Dragon va fi mereu acolo pentru dvs cand aveti nevoie de el / ea.

Dragonii sunt foarte loiali si vor fi prieteni dvs pe viata.
Dragonii cunosc inima dvs, ei pot spune instantaneu daca intentia dvs urmareste binele cel mai inalt. Integritatea, onoare și onestitate sunt foarte importante pentru Dragoni. Intotdeauna tratati-i cu mare respect.

Odata ce ajungeti sa cunoasteti prietenul personal Dragon, vorbiti cu Dragonul si acordati atentie la orice fel de mesaje primiti. Adresati-va intrebarile Dragonului, cereti Dragonului asistenta, cereti Dragonului protectie si veti observa ca prietenul Dragon va fi mereu acolo pentru dvs.

Acordajul cu CODUL DE LUMINA AL DRAGONILOR

Acordajul se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.