Comunicarea cu Dumnezeu: Rugaciunea si Meditatia

Cunoastem cu toti importanta rugaciunii. Rugaciunea reprezinta o discutie cu Dumnezeu, iar prin meditatie il asculti pe Dumnezeu. Majoritatea persoanelor nu fac rugaciuni suficiente. De ce sa facem lucrurile singuri cind il avem pe Dumnezeu, pe toti Maestrii, Ingerii, Maestrii Elohim, pe Extraterestii Hristici, sa ne ajute daca ai rugam. Le cerem ajutor si le putem pune intrebari. Dumnezeu are raspunsuri la toate intrebarile, are acces la Inregistrarile Akashice si Cartea Vieti tuturor Sufletelor.

Puteti sa-l priviti ca pe un Parinte Spiritual dar si ca pe un prieten.

Dumnezeu va poate vorbi si va poate dezvolta simturile interioare pentru a-L auzi. Cu toate astea, nu trebuie sa va atasati de ideia de a-L auzi pe Dumnezeu sau pe oricare alte aspecte al Sinelui dumnezaiesc. Daca Dumnezeu nu va poate vorbi pe aceasta cale, va folosi alte cai. Va va trimite un gind sau o imagine. Daca acestea nu ajung, va va trimite o viziune, un Sentiment, o revelatie, o experienta spirituala sau psihica, o Lumina sau o culoare, un sunet , o melodie, un fior sau il va trimite pe Sfintul Duh sa va aduca energia spirituala si curent cosmic.
Cind vorbiti cu Dumnezeu, povestiti-i despre ziua care a trecut, care va sunt preocuparile, unde aveti nevoie de ajutor, ce va face sa va simtiti bine, ce ati invatat , iar Dumnezeu va va raspunde. El va vorbi noaptea in vise, va va da prin altcineva raspunsurile necesare, va face cartile sa cada de pe raft,in fata voastra la librarie. Va va ghida spre ateliere, reviste si carti pentru a studia.

EL va ghidat chiar sa cititi chiar si aceste rinduri. Sa nu aveti nici o indoiala ca EL a facut acest lucru.

Majoritatea oamenilor nu isi dau seama ca sint intr-un dialog continuu cu Dumnezeu, de-a lungul intregii lor vieti.
Majoritatea persoanelor nu vorbesc cu Dumnezeu in viata de zi cu zi. Ei incearca sa faca asta prin rugaciuni, destul de rar si doar cind se afla la nevoie. Dumnezeu ne este cel mai bun prieten si partener. Daca aveti ochi sa vedeti si urechi sa auziti, il veti auzi pe Dumnezeu vorbindu-va pretutindeni. EL doreste sa se afle intr-un dialog continuu cu voi. Daca veti face un pas catre Dumnezeu, veti vorbi cu El si va veti ruga Lui, El va face zece pasi catre voi.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *