3rd ianuarie 2020

INITIEREA IN COMUNICAREA CU INGERII, oferita de maestrul Ioana Magdalena

Comunicarea cu Ingerii

Exista 3 initieri in acest sistem dar ele lucreaza ca si una singura.

Prima initiere este pentru contactul complet constient cu ingerii. Se numeste “Contactul mai profund cu ingerii”. Aceast acordaj este conceput astfel incat sa aduca energiile si calitatile ingerilor in viata/existenta ta. Ingerii vor accelera si supraveghea dezvoltarea dumneavoastra spirituala si veti fi capabili sa faceti schimbari reale in orice domeniu si la orice nivel al vietii dumneavoastra.

Al doilea acordaj este pentru accesul la un grup de ingeri specializati pe vindecarea problemelor fizice.

Al treilea acordaj este pentru a lucra cu un grup de ingeri specializati in vindecarea problemelor emotionale si mentale.

A doua si a treia initiere lucreaza impreuna ca si cum ar fi una singura, se numeste “Ingerii vindecatori”. Impreuna, toate 3 aceste initieri, se numesc “Comunicarea cu ingerii”.

Aceste initieri vor dura pentru toate incarnarile voastre viitoare pe planeta Pamant. Puteti sa anulati oricand vreti aceste initiere prin simpla intentie. Comunicarea cu ingerii curata drumul astfel incat sa va puteti conecta la taramul angelic si pentru ca ingerii sa va contacteze. Odata ce drumul este curatat va veti conecta cu acei ingeri sau energii angelice care sunt cele mai potrivite pentru nevoile dumneavoastra. Ei sunt fericiti sa va ajute si vor face tot ce pot pentru dumneavoastra.

CUM FUNCTIONEAZA ACEST SISTEM

Acest sistem functioneaza dupa cum descriu mai jos. In pregatirea pentru contactul constient cu ingerii, toate sistemele energetice, canalele, centri energetici, campurile si fluxurile de energie implicate in acest proces vor fi deblocate, reparate, curatate, echilibrate si pregatite in toate modurile posibile. Orice ajustare mentala sau emotionala, vindecare, echilibrare si pregatire va fi facuta. Odata ce sunt facute toate pregatirile pentru contactul constient cu ingerii, procesul de comunicare va incepe.
Dupa acordajul initial, sistemul este pus in miscare, pregatirea pentru contactul constient cu ingerii incepe si va continua pana cand acordajul este complet. Incepand de acum ingerii vor lucra mereu cu dumeavoastra.

Cu cat folositi mai mult sistemul cu atat va lucra mai bine.
Daca ingerii sunt ignorati ani de zile, munca lor cu voi se va diminua dar nu se va opri complet.
Daca doriti sa reluati munca cu ingerii dupa o perioada lunga in care nu ati mai lucrat cu ei, este usor.
Doar spuneti-le ca doriti sa reluati lucrul cu ei. Ei va vor auzi.
Este o idee buna sa lucrati cu ei in mod regulat, zilnic, saptamanal, lunar sau oricand doriti, puteti solicita orice fel de vindecare simtiti ca aveti nevoie.

Initierea in COMUNICAREA CU INGERII 

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.