2nd ianuarie 2020

Conectare cu Ingerul Pazitor, oferita de Ioana Magdalena

Conectare cu Ingerul Pazitor, acordaj care va pune in legatura cu ingerul vostru pazitor.

Dumnezeu a creat oștile cerești in marea Lui mila. Ele sunt serafimi, heruvimi, tronuri, domnii, puteri, stăpâni, începători, arhangheli și îngeri, nouă ranguri cerești. Ele sunt împărțite în trei grupe de câte trei triade . El a hotărît ca îngerii să fie cei mai aproape de oameni, să aibă o neîntreruptă legătură cu ei spre călăuzire, ajutorare și sfințire.

Printre acești îngeri, îngerii păzitori sunt cei mai blânzi, mai apropiați și mai iubitori. Asta pentru că misiunea lor este să aibă grijă de copii câtă vreme aceștia trăiesc pe pământ, până la bătrânețe și moarte.

Îngerul păzitor este cel care ne inspiră, ne ghidează, ne apără în mod tainic. Principala misiune legată de fiinţa umană pe care o protejează este de a o îndruma spre lumina. 

În funcţie de nivelul spiritual, omul are un înger păzitor care aparţine uneia din cele 9 ordine angelice (serafimi, heruvimi, tronuri, domnii, virtuţi, stăpâniri, întâietori, arhangheli sau îngeri). Orice aspect spiritual ne dorim, orice calitate vrem să o dezvoltăm în noi.

Rugându-l pe înger să ne ajute în dobândirea ei, ea devine astfel în scurt timp realitate.  Aceasta dacă ne rugăm plini de credinţă. Si astfel încât să ştim ce ne este necesar spre a reuşi în misiunea pe care o avem de îndeplinit în viaţă. 

Îngerul păzitor este cel care ne inspiră, ne ghidează, ne apără în mod tainic.  În Scriptură, în Psalmul 91, este scris: ” Îmi voi trimete ingeri in jurul vostru sa va protejeze in tot ce faceti.”

Acest acordaj de CONECTARE CU INGERUL PAZITOR 
Acordajul se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.