2nd ianuarie 2020

CRYSTAL REIKI, oferita de maestrul Ioana Magdalena

Aceste acordaje pe energia Crystal Reiki sunt pentru Fiintele Trezite care sunt pregatite pentru a progresa la urmatorul stadiu al ascensiunii.  Si care sunt pregatite sa accepte provocarile urmatoarei lor calatorii spirituale.

Crystal Reiki Maestru

Cristalele au fost folosite de secole ca instrumente pentru vindecarea si cresterea nivelului de constientizare. Fiecare piatra Crystal Reiki este special aleasa pentru frecventele si proprietatile ei specifice.

Desi combinarea Reiki cu utilizarea cristalelor este relativ noua, aceasta ramura a Reiki are potentialul de a transforma. Nu numai practica curenta a Reiki, ci si lumea noastra.

Chiar si cele mai vechi civilizatii au folosit cristale in cadrul terapiilor de vindecare. Cristalele au fost utilizate pentru a genera energie. Dar si pentru a spori comunicarea, precum si ca talismane pentru pace si bunastare.

Utilizarea cristalelor este inclusa in povestirile si traditiile culturale de-a lungul istoriei din intreaga lume. Una dintre legendele cele mai populare asociate cu utilizarea cristalelor este legata de Atlantis. Atlantis, o civilizatie descrisa de Platon in 360 i.en. Se crede ca aceasta civilizatie a folosit cristale si frecventele lor ca parte a tehnologiilor extrem de avansate. 

Decesul acestei civilizatii a fost asociat cu o utilizare gresita a energiei pamantului. Dar si a puterii din cristale, dar unii teoreticieni moderni cred ca o eruptie vulcanica a distrus insula.

Acordajul pe cele mai Inaltele Frecvente Vibrationale ale unui maestru in Crystal Reiki . Iti vor amplifica toate capacitatile psihice si energiile vindecatoare.
Vei intra in starea de unitate cu Tot-ceea-ce-Este fondatorul intregii intelepciuni, cunoasterii si intelegerii.

Dar si prin accesarea celei mai adanci memorii celulare pentru inca odata vei rezona cu sacrul Cuvant.  Energiile care te vor transporta intr-o noua dimensiune a spatiului si timpului.  In timpul acordajului  pe nivelul de maestru vei primi simbolurile energiei ciclului vietii.

 Ele fac parte din mostenirea si cultura Atlantidei. Sunt simboluri identice cu cele folosite in Templele de Vindecare din Atlantida de catre Marii Preoti si Marile Preotese.

Acordajul cu CRYSTAL REIKI MAESTRU 
Acordajul se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.