Cum dezactivam Legea: Vinovatia

O alta categorie importanta de ganduri care dezactiveaza Legea Compensatiei Divine o constituie vinovatia.

Cateodata, avem destul de mult succes in a-i ierta pe ceilalti, dar nu suntem la fel de buni in a ne ierta pe noi insine. Gandim:”Bine, pot crede ca universul a fost programat sa-mi ofere ceea ce ma face fericit, dar apoi am dat-o in bara. Si nu ma pot ierta.

Multi dintre noi avem amintiri neplacute-chiar dureroase-legate de bani, si multe dintre ele intra in categoria „greseala mea, fir-ar sa fie!” Avand in vedere impactul semnificativ pe care erorile financiare il pot avea asupra vietilor noastre, sentimentele de vinovatie pot fi ingrozitoare.

Poate ca am gresit in trecut, dar nu suntem legati de acele greseli in prezent. Atita timp cat acum suntem dispusi sa gandim asa cum nu am facut-o atunci. Sa actionam asa cum nu am facut-o atunci. Sa curatam prezentul de ceea ce trebuie curatat si vine din trecut si sa fim acum cine nu am fost atunci.

Ego-ul este cel ce ne programeaza sa facem greseala si apoi ne pedepseste sadic pentru ea. Ne indeamna sa facem ceva prostesc, dupa care ne va face sa credem ca, suntem cele mai iresponsabile si proaste fiinte umane.

Dar ego-ul minte. A mintit cand ne-a convins sa facem ceva prostesc; minte deasemenea, cand spune ca suntem persoana oribile, pentru ca nu exista speranta.

Vinovatia e cruda si nu te lasa in pace. Te duce la obsesie, ura de sine, autopedepsire si iti distruge imaginea de sine. Insa intotdeauna trebuie sa iti amintesti: vinovatia nu este adevarata. Asta pentru ca ai fost creat ca un copil inocent al Lui Dumnezeu.

Un esec ramane un esec doar daca refuzam sa invatam din el. Orice situatie care ne invata o mai mare smerenie, moderatie, intelepciune cu privire la sine si la ceilalti. O responsabilitate, iertare, profunzime a reflectiei, in final, nu este un esec.

Recunoastem greselile din trecut si ne rugam:”Vreau sa fiu altfel decat am fost inainte. te rog, arata-mi cum.” Universul corecteaza atunci toate limitarile cauzate de gandirea noastra gresita. Vinovatia dispare din mintea noastra, in timp ce gandurile de compasiune si iubire ai iau locul.

Pentru curatarii si terapii energetice la distanta programari pe mail:  harmony2424@yahoo.com

Mai multe detalii pe site: www.harmonyinyourlife.com

Rate this post

33 de comentarii la „Cum dezactivam Legea: Vinovatia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *