Cum ne educam copiii? Ei duc totul mai departe

Permite unui copil sa-si dezvolte atit masculinul , cit si femininul,sa arate hotarire , decizie, initiativa, sa invete si ce inseamna blindetea, crativitatea, compasiunea. Lasa copilul sa exerseze ambele.

Aici tu poti fii inteleptul care, daca ti se pare ca are foarte mult dintr-o parte, sa il ajuti sa descopere el singur si partea cealalta, care pare mai putin dezvoltata. Dar aici vorbim despre intelepciune, de al conduce intelept, nu a-i impune niste lucruri:

” Sa nu te prind ca te mai joci cu masinutele, ca tu trebuie sa te joci doar cu papusi ” sau invers.

Este importanta acea flacara trinitara cu care am inceput. Masculinul are putere, exprima, reda puterea Divina. Femininul reda iubirea. Impletirea lor conduce catre intelepciune, indiferent ca esti femeie sau barbat. Iubeste-te pe tine pentru a putea sa emiti acea iubire, ai curaj sa o arati pentru ca asta inseamna , de fapt , putere ! Sa ai curaj sa iti arati sensibilitarea. Este frumos sa fii sensibil, sa ai compasiune si sa iubesti.

Fiecare om priveste viata prin propriile sale lentile, care sunt unice.

Nu poti sa controlezi cum va percepe celelalt actiunea ta, pentru ca el o va percepe prin prizma convingerilor sale. Indiferent ce esti , femeie sau barbat , o sa ai nevoie de initiativa si de actiune pentru a putea sa primesti ceea ce iti doresti. Si a primi ceea ce-ti doresti inseamna un feminin, iar a investi energie este un masculin.

Pentru cei care sint deschisi catre lumea Angelica, se recomanda sa se lucreze cu Arhanghelul Haniel pentru echilibrarea masculinului si femininului din noi.

Pe lucrul cu energii feminine care sa ajute atit barbati , cit si femei , ar fi Maica Domnului, Maria Magdalena, Kuan Yin si alte Lady Master. Pe parte masculina ar fi Maestrii Inaltati cu energia masculina, cum ar fi de exemplu El Morya, Hilarion dar si civilizatiile galactice.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *