Cum sa atragi fericirea si pacea interioara in orice situatie a vietii

Marele secret al fericirii si pacii interioare este o atitudine si o perspectiva corespunzatoare asupra vietii. Daca gandesti cu mintea Egoului Negativ bazata pe frica, separare, dualitate si iluzie vei trai intr-un Iad creat de tine.

Daca gandesti cu mintea spirituala a lui Hristos , Buddha , a Puternicei Prezente EU SUNT , a Lui Dumnezeu si a Zeitei vei trai intr-un Cer creat de tine. Sentimentele tale provin din modul in care gandesti, nu de la oameni si situatiile exterioare.

Asadar, fericirea si pacea interioara sunt o problema de instruire a gandirii corecte, pentru ca gandurile ne creaza realitatea ! Majoritarea oamenilor cred ca trebuie sa mearga la un film sau sa se distreze ca sa fie fericiti.

Este o iluzie. Fericirea si bucuria sunt alegeri. Poti alege sa fii fericit tot timpul, fara nici un fel de motiv ! Pacea interioara si fericirea reprezinta o atitudine si o perspectiva corecta, impreuna cu a invata sa recunosti ca esti una cu Dumnezeu.

Egoul Negativ sau mintea separatoare nici nu exista de fapt ; sunt un produs al imaginatiei omenirii.

Daca recunosti ca esti o incarnare a Lui Dumnezeu, ca toti ceilalti sunt  o incarnare a Lui Dumnezeu  si ca suntem una cu ceilalti si cu Dumnezeu , de ce nu ai fi fericit ?  Avem si suntem totul atunci cand vedem adevarata realitate a lucrurilor !

Un alt aspect al pacii interioare si fericirii este sa invatam sa ne linistim mintea. Nu trebuie sa gandesti pentru a fi fericit.

Daca nu gandesti si te bucuri de o minte tacuta, te vei simti incredibil de fericit. Fericirea si pacea interioara provin din gandire si din a invata sa nu gandesti cand este cazul.

Asadar , nu uita :

” Omul este ceea ce gandeste ! ”

„Esti ceea ce gandesti !”

„Schimba-ti perspectiva , schimba-ti viata !”

„Faca-se asa cum crezi !”

„Pastreaza-ti pacea interioara, indiferent de ce se intampla !”

Rate this post

27 de comentarii la „Cum sa atragi fericirea si pacea interioara in orice situatie a vietii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *