Cum sa renasti dupa ce mori

Despre cum sa renasti dupa ce mori veti intelege citind urmatoarele randurii. Cu siguranta ai suferit „pierderi” in ultimii ani, fie ca este vorba despre pierderea unei locuinte. Sau pierderea unui loc de munca, a unei relatii, persoane iubite sau orice alt tip de pierdere.

Si totusi nu exista nici o pierdere pentru ca atunci cand dai drumul vietii asa cum o stii, pentru ca faci loc unei vieti si mai miraculoase. Cu toate acestea, intelegem ca, fiinte umane fiind, este greu sa renuntam.

Este greu de crezut ca exista daruri si experiente magice care vor veni la tine ca urmare a ceea ce percepi ca pierdere. Daca renunti la o casa, Dumnezeu asteapta sa te ajute sa imbratisezi o experienta mai simpla si mai bogata.

Daca renunti la un loc de munca, poate ca se intampla datorita faptului ca lucrezi unde te consuma toti si toate, si un mediu mai sanatos este in viitorul tau sau poate ca este timpul sa cauti si sa vezi ce vrei sa faci cu viata ta.

Daca renunti la o relatie, inveti sa te accepti pe deplin si, prin urmare, vei atrage mai multe in viitor. Daca dai drumul unei persoane iubite in forma fizica, esti la un pas de o noua relatie, mult mai apropiata de dorintele tale.

Atunci cand simti ca ai „pierdut” pe cineva drag, priveste din nou. Roaga-te, cauta in inima ta si cere-i lui Dumnezeu sa iti dezvaluie ce este acolo in aceasta situatie.

Intotdeauna exista daruri pentru spiritul vostru si viata voastra fizica. Exista intotdeauna iubire atunci cand imbratisezi prezentul in loc sa incerci sa te lipesti de trecut.

O omida moare pentru sine, doar pentru a fi renascuta in cea mai magnifica forma ca un fluture frumos.

Un trandafir este taiat in timpul iernii doar pentru a renaste in floare glorioasa.

Celulele din piele mor si sunt eliberate pentru a face loc unui scut nou si sanatos pentru spiritul tau.

Toti cei dragi sunt pierduti si apoi gasiti din nou intr-o realitate mai mare si mai magnifica, caci intr-adevar aceasta este natura iubirii lui Dumnezeu in timp ce calatoreste prin universul material in multitudinea de forme diferite si frumoase.

Programari sedinte individuale la : harmony2424@yahoo.com

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *