Cum sa ridicati vibratia unei persoane apropiate

Ascultati-le

Uneori, oamenii care sunt jos doresc doar să fie lăsați în pace. Insa uneori oamenii poartă o greutate atât de grea încât sunt bucuroși ca cineva să vină și să îi ajute să o elimine. Când vedeți pe cineva care este tulburat, oferiti-va sa ii ascultati. “Vrei să vorbim despre asta? Sunt aici pentru a asculta dacă doresti.” Și apoi ascultati. Oferiti persoanei posibilitatea de a obține totul. Vorbind despre problemele noastre trebuie să le procesăm. S-ar putea să oferiți o soluție problemei lor sau doar să-i spuneți că au auzit și nu sunt singuri. Știind doar că cineva îi îngrijește suficient pentru a asculta, poate crește vibrația cuiva. Încercați și vedeți.

Oferiti dragoste

Una dintre cele mai bune modalități de a ridica vibrația cuiva este să ii oferi dragoste. Oamenii primesc dragoste în multe moduri diferite, așa că dacă știti cum sa o dati, persoanei îi va face placere să primească dragostea. Oamenii a căror strategie de dragoste este afecțiunea fizică pot răspunde mai bine dacă le oferiți o îmbrățișare. Oamenii care pun pret pe serviciu ca strategie in iubire ar putea aprecia dacă va oferiti să le ajutați cu o sarcină sau o operă care să ii ajute cu povara lor.
Oamenii care răspund bine cuvintelor de afirmație vă pot aprecia cu adevărat dacă le spuneți cât de minunate sunt și cât de fericit sunteți să le aveți în viața dumneavoastră.
Cand primesc cadouri, unele persoane se simt iubite, îi puteti cumpăra un mic cadou care înseamnă iubirea / prietenia dvs. sau puteti să-i faceti o carte sau ceva drăguț. Când oamenii se simt iubiți, vibrațiile lor cresc.

Exprimati-va recunoștința!

O altă modalitate excelentă de a ridica vibratia cuiva este de a vă exprima recunoștința față de ei. Recunoștința este una dintre cele mai înalte vibrații pe care le puteți simți, ridicând pe cineva într-un loc în care se simt apreciat, va face minuni pentru energia și inventivitatea ei. Mergeți la persoana și spuneți-le foarte sincer despre ceea ce vă place cel mai mult despre ei sau despre modalitățile prin care acestea vă influențează pozitiv viața.

Cântați-le!

Știu că sună puțin ciudat, dar funcționează. Găsiți pe cineva care nu se simte puternic și începeti să cântati. O melodie plină de speranță și putere. Orice este potrivit pentru o situație deprimanta. Vedeți dacă îi puteți face să cânte și ei, dar chiar dacă nu puteți, doar dacă stați acolo cântând ar putea fi suficient pentru a-și ridica vibratia. Dacă puteți să dansati în jurul lor, asta ii va ajuta si pe ei.

Îndepărtați-i de suparare

Cunoașteți pe cineva care se topește atunci când este supărat sau deprimat? De fiecare dată când vorbiti cu ei, nu pot fi bucuroși și par să se bucure de suparare? Indiferent ce spuneți sau faceți, ei doresc doar să stea in starea lor nefericită? Uneori, trebuie doar să scuturați lucrurile. Data viitoare când vor începe să-și spuna problemele, ar trebui sa aveti in mana o cana de apă și sa le aruncati conținutul în față. Da, o pată frumoasă de apă rece, chiar în față. Ei vor fi atât de șocați că ați făcut asta, si ar putea să înceapă să râdă! Dacă nu, întoarceti-va încet și da-ti vina pe braț.
În concluzie, puteți ajuta alți oameni să-și ridice vibrațiile. Când vibrația proprie este ridicată, ea se va freca în mod natural de ceilalți. Observati vibrațiile oamenilor din jurul vostru, iar când observați necazuri, treceti la acțiune! Încearcati-o astăzi și vedeti ce poațe face. Vibrațiile puternice fac ca oamenii să fie mai fericiți și mai creativi. Doriti-va sa ajutati să aduceți planeta într-o stare de iubire și pace.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *