Cum sa spargi vechile forme-gind

” Nimeni nu te indeparteaza de propriul tau bine, in afara de tine insuti.”

O Idee negativa pe care starui va crea o forma-gind in subconstient. Aceste forme-gind te vor insoti pe calea vietii pina cind le vei neutraliza. Daca esti plin de suspiciuni, in scurt timp vei intilni ceea ce cauti. Vei atrage lucrurile de care te temi si nimic nu te poate salva, in afara de anihilarea propriilor frici. Actioneaza fara teama si infrunta leii care iti apar in Cale. Fricile tale se vor materializa in experiente concrete .
Spune afirmatia:

Multumesc pentru succesul meu rapid.
Matur totul in calea mea, deoarece lucrez cu
Spiritul si urmez Planul Divin al vietii mele.
Puntile sunt curatate, pentru a-i face loc actiunii Divine.

Aceasta afirmatie este foarte puternica, intrucit aduce senzatia de putere extraordinara. Vechile forme-gind se dizolva, iar ideea Divina de succes isi ocupa locul de drept.
Nu te gindi la o persoana ca la „biata de ea”. Nu faci altceva decit sa o demagnetizezi. Mintea umana nu poate face fata acestor ginduri negative. Victoria este cistigata de Divinitatea din mintea supraconstienta.
Spune afirmatia:

Sunt magnetizat de catre Univers.
Am si pastrez, pentru totdeauna, tot ce este al meu prin drept Divin.

Fricile fac din tine un sclav in galera; invoca deci Puterea din tine, pentru a te elibera.
Spune afirmatia:

Toate lucrurile sunt posibile, aici si acum.
Obtin acum ceea ce pare a fi de neatins.

Nu construi o forma-gind de invidie; ea te indeparteaza de Tarimul Fagaduintei. Iti construiesti o inchisoare. Nimeni nu te indeparteaza de propriul tau bine, in afara de tine insuti. Forma-gind de mila se sine este una dintre cele mai periculoase pe care le poti avea: cu cit iti plingi mai mult de mila, cu atit inrautatesti lucrurile.

Situeaza-te deasupra zonei de ingrijorare, in constiinta, iar apoi vei beneficia de materializare instantanee. Succesul, fericirea sau abundenta se vor ivi „intr-o clipita”.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *