Cum sa-ti protejezi spiritul

Atunci cand trecem prin momente dificile in viata fizica, invariabil ne indreptam privirea catre interiorul nostru, catre sufletul spiritul nostru, in scopul gasirii unor raspunsuri la problemele pe care le experimentam. Trebuie sa iei o decizie la nivel constient, care sa te indrepte spre depasirea problemei din acel moment. Poti sa o maschezi, sau sa o eviti, insa, din nefericire pentru tine, daca nu ti-ai invatat lectia, va reaparea. Si de fiecare data va fi din ce in ce mai grav.

Cand cele doua corpuri: fizic si energetic (spiritual) nu pot sa gaseasca un consens la care sa ajunga, tu o sa observi tot felul de nereguli in viata ta. Brusc, lucrurile care iti faceau placere anterior, nu-ti mai plac, ba chiar incep sa te enervez, se blocheaza fluxul banilor, dispar anumiti prieteni si reapar altii, de viata sentimentala nici nu mai vorbesc. Asta pentru ca voi nu reusiti sa uniti cele doua corpuri, pentru ca unul fara celalalt inseamna dizolvarea finite voastre. Nu mai invinovatiti pe altii pentru problemele voastre, pentru ca, desi la nivel fizic pare ca ei sunt de vina, de fapt voi ati permis sa se intample asta, prin crearea unei brese in campul vostru energetic (chiar daca nu ati permis la nivel constient, sufletul vostru considera ca trebuie sa treceti prin asta, tocmai pentru a evolua).

Prima tehnica pe care ar trebui s-o faceti este ca in fiecare dimineata, imediat ce va treziti, la nivel constient, sa multumiti divinitatii pentru tot ce s-a intamplat cu o zi inainte, sa-i multumiti ca v-ati trezit, si sa fiti recunoscatori pentru ziua care tocmai incepe, si care va fi minunata. O simpla recunostinta va ajuta sa va ridicati vibratia foarte mult. De asemenea, puteti sa multumiti si tuturor entitatilor de lumina care v-au ajutat pana acum (ingeri, arhangheli, etc) , si rugati-i sa ramana in continuare langa voi.

Meditatia este o metoda foarte buna pentru a te impamanteni, dar si pentru a lua contact cu ghidul tau superior. Pur si simplu imagineaza-ti ca esti inconjurat de o sfera de lumina alba, si vizualizeaza cum te curata complet (trebuie sa inconjoare atat corpul fizic, cat si pe cel energetic; deci cam 30 de centimetri distanta de cel fizic). Mentine macar 10 minute, si imagineaza-ti cum te cureti complet, inclusiv ganduri negative, boli pe care tu le constientizezi. La final vizualizeaza lumina alba cum intra in corpul tau si te curata de orice reziduuri energetice. Acum esti in siguranta si protejat de lumina divina a lui Dumnezeu.

Retineti: orice lucru pe care va face placere sa-l faceti, va apropie de Sursa Divina. Atata timp cat nu incalcati liberul arbitru al altora, si nu va incalcati principiile, aveti cale libera. Trebuie doar sa vreti!
Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *