Cum sa traiesti fara timp

Pentru mulți, stadiul viselor pare mai degrabă realitate decât treapta de trezire. Când visezi, scapi de iluzia timpului. Ai observat vreodată ca atunci când dormi, si te trezesti brusc, nu știi nici ce zi a săptămânii este sau ce moment al zilei? Visele ne duc in taramurile eterice unde timpul este inexistent.

Timpul este o construcție artificială care ne ține blocati în această realitate 3D dimensională. Având o „săptămână de lucru” și un „weekend” (putin ca timp), suntem de acord în esență cu această construcție a timpului.

Pentru majoritatea dintre noi, a trai fara sa constientizam timpul, este imposibil de făcut din cauza „programelor noastre de lucru”, dar încearca să traiesti fără timp în week-end. Aceasta nu include purtarea unui ceas sau vizionarea oricărei televiziuni programate. Nu te uita la telefonul mobil pentru a vedea ce oră este. Cea mai bună modalitate de a trăi fără timp este să stai în natură, fie că faci o plimbare lungă, fie pur și simplu sa mergi la pescuit. Prin aceasta, iti reeduci mentalul sa fie într-o stare mai naturală, asemănătoare visului.

Odată ce elimini frica din viața ta, visele tale devin futuriste sau mai mult ca o premoniție, pentru că mintea ta nu mai trebuie să proceseze probleme legate de frică în timp ce dormi.

Poti să te afli și în universuri paralele sau în mai multe realități odată ce elimini teama. Acestea sunt vise destul de frumoase pentru că se întâmplă chiar acum, dar ele iti arată cum poti folosi mai multe realități pentru a-ti manifesta cele mai bune rezultate în „viața reală”. Acesta este modul în care funcționează Legea atracției, oferindu-ti una din cele mai bune realități din posibilitățile nelimitate.

Programari sedinte individuale la

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *