Cum stii ca o anumita persoana face parte din familia ta celesta?

Spiritul tau stie care este motivul pentru care ai venit pe pamant. Cert este ca ai venit pe pamant cu un anumit scop, si, indiferent ce ai face, continui sa revii la el.   Chiar daca la un momet dat iti alegi de exemplu o profesie care nu te caracterizeaza, al un moment dat ajungi sa o schimbi, daca in destinul tau este trecut altceva.

Pentru ca da, dragii mei, noi avem si destin, si liber arbitru.

Pe pamant oamenii il numesc criza varstei…insa de fapt este doar spiritul tau care s-a gandit sa-ti traga o palma, pentru ca vede ca altfel nu te trezesti.

Nu vii pe pamant singur.

Acolo, acasa la spiritul tau, sunt tot comunitati asa cum sunt si aici pe pamant. Sa spunem ca trebuie sa ajuti pamantenii sa evolueze, si pentru asta trebuie sa devii scriitor (am dat doar un exemplu). La un moment dat in viata ta fizica apar tot felul de persoane care te ajuta sa fii scriitor, si care sunt de fapt spirite din familia ta celesta. Poate sa fie vorba despre tatal tau, care mereu ti-a inspirat incredere, sau poate persoana iubita care are bani si te ajuta sa publici, cel mai bun prieten care-ti face rost de cunostintele necesare, etc.

Cum stii insa sa deosebesti aceste spirite fata de altele?

– Ai o senzatie de familiaritate din momentul in care te intalnesti cu ei..nu ti s-a intamplat sa cunosti o persoana la o petrecere, si pur si simplu sa incepi sa-i povestesti detalii din viata ta, ca si cum ai fi cunoscut-o dintotdeauna?

– Atunci cand esti pe misiunea personala, apar din senin persoane care sunt dispuse sa te ajute, aparent fara sa ia nimic in schimb

– De multe ori o persoana din familia celesta este chiar persoana cu care ne casatorim…in special casatoriile facute foarte repede

– O persoana din familia ta de care esti foarte apropiat, dar nu stii despre ce anume este vorba la nivel fizic

– Incepi sa te rogi pentru o anumita clarificare in legatura cu o situatie, si iti apare o persoana care te poate ajuta sa avansezi destul de mult, si-ti ofera informatiile necesare

– Daca esti terapeut sau un lucrator in lumina, sau psiholog, etc, iti apar anumite persoane in sedinte pe care stii ca poti sa le ajuti, dar este ca si cum ar fi viata ta la indigo.   Practic, ei au exact aceleasi „probleme” cu care te confrunti si tu in acel moment, si ajutandu-i pe ei, gasesti rezolvari si solutii si pentru tine.

Sunt mai multe categorii de spirite care se incarneaza pe langa tine, din familia ta celesta, si eu cred ca este foarte improtant sa le identifici.   Sunt multe semne, principalul este acela ca te simti in siguranta cu ei, si ai impresia ca poti sa cladesti orice iti doresti.

Programari sedinte individuale la :  harmony.in5D@yahoo.com
5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *