17th octombrie 2020

Curatarea casei la nivel energetic

Curatirea casei la nivel energetic trebuie facuta la fel cum  avem grija de corpul nostru fizic. Îl alimentam zilnic cu ce nutrienti consideram ca are nevoie, îl spalam cu grija, îl tinem în forma.

Dar în timp, cu cat devenim mai constienti straturile personale plasate la un nivel mai subtil decat cel palpabil, multi dintre noi vor fi observat nevoia unei “igienizari” mai profunde.

Vorbim de igiena spirituala sau cu alte cuvinte, de curatarea corpului nostru energetic și a spatiului din jurul nostru.  Atmosfera încarcata pe care o simtim deseori în jurul nostru după ce interactionam cu diferiti oameni dar de care nu stim cum sa ne eliberam.

Din fericire pentru noi, natura ne oferă cele mai bune instrumente pentru curatarea casei la nivel energetic. Pentru cei dintre noi care au retineri în a primi în casa pe popa cu obisnuita cadelnita cu tamaie, afumarea cu salvie este cea mai buna alternativa.

Cand trebuie curatata energetic casa in care locuiesti?

Fiecare lucru din univers are energie, care trebuie curatata la un moment dat de toate intruziunile. Asa cum tu te speli zilnci pe corpul fizic, sau cum iti cureti corpul energetic, la fel ar trebui sa cureti si spatiul in care locuiesti, cat de des poti.

De ce trebuie sa faci asta? Pentru ca este ca si cum ai pune o haina murdara pe un corp curat, sau invers.

Noi toti ne incarcam cu energie negativa, in functie de ceea ce facem. Ca noi sa fim in siguranta si sa fim in comuniune permanenta cu Dumnezeu, este necesar sa curatam spatiul in care ne petrecem cea mai mare perioada de timp.

Alte cazuri in care trebuie sa faci curatarea energetica a casei:

1. De fiecare data cand in casa are loc o reuniune, o petrecere, in special atunci cand are loc o adunare in momentul in care vreti sa ajutati pe cineva.

2. Dupa ce faci o curatare a casei la nivel fizic.

3. Atunci cand te muti intr-un spatiu nou, trebuie neaparat sa alungi energia vechilor proprietari, tocmai ca sa poti sa incepi o viata noua, care sa nu fie conditionata de influentele altora. Chiar daca spatiul respectiv este unul nou, in care n-a mai locuit nimeni altcineva, trebuie sa faci curatarea, pentru a-ti pune propria energie.

4. De fiecare data cand in casa moare cineva, sau cineva foarte bolnav sta la pat.

5. Dupa fiecare cearta pe care proprietarii casei o au, este imperios necesar sa fie facuta curatarea casei. Este recomandat sa faci curatarea casei chiar si dupa ce ce porti o discutie mai aprinsa cu cineva pe telefon, skype, messenger, etc.

6. Daca o persoana cu care locuiesti se muta din spatiul respectiv, trebuie neaparat sa faci curatarea, tocmai ca energia noua pe care o aduci sa fie una pura. Este valabil mai ales dupa ce apare o despartire a locatarilor.

7. Daca spatiul este destinat unui program in care un terapeut isi desfasoara activitatea, trebuie curatat dupa fiecare sedinta.

8. De multe ori spiritele se ataseaza de noi si ne urmeaza acasa fara ca noi sa ne dam seama. In cel mai mic caz, simtim ca suntem ametiti dupa ce plecam dintr-un alt loc sau de la vreo sedinta, job, etc.

9. Evita sa cumperi lucruri deja folosite, chiar daca este vorba despre carti. De fiecare data cand cumperi ceva folosit, acel ceva vine cu 2 energia: una fiind energia lui si cea de-a doua fiind energia fostilor proprietari.

10. Daca ai un vecin cu care nu te prea intelegi bine, chiar daca nu te viziteaza insa se invecineaza cu unul din peretii locuintei tale, este indicat sa cureti casa zilnic, tocmai ca energia dintre voi sa nu-ti afecteze intreaga locuinta.

11. Daca unul din locatarii casei foloseste droguri, alcool, sau tot felul de alte substante halucinogene, trebuie curatata casa zilnic.

12. Daca acea casa este construita pe o loc cu energii nu tocmai prietenoase.

 

Acelasi lucru putem spune si despre afacerea ta, este indicat ca regulat sa fie curatata energetic.

 

Curatari energetice reiki, samanice, la distanta, cu poza casei sau a terenului.

Curatare energetica de Deblocare a Sporului Financiar.

PRETUL UNEI SESIUNI DE CURATARE A CASEI SAU A TERENULUI  LA DISTANTA SE FACE DUPA MASURAREA RADIESTEZICA .

O SESIUNE DE CURATARE LA DISTANTA PENTRU DEBLOCARE A SPORULUI FINANCIAR COSTA 333 LEI.