De unde provine Cunoasterea Sufletului

Cunoasterea Sufletului este foarte simpla. Aceasta se bazeaza pe faptul ca Sufletul stie. Sufletul nu uita niciodata.

Aceasta cunoastere a fost depozitata in Banca Spirituala a Memoriei Sufletului. Uneori este nevoie de o singura persoana , de un cuvant sau de un eveniment pentru a declansa Banca Memoriei Sufletului si amintirile vor aparea.

Trebuie sa ne amintim ca , in vietile noastre trecute am avut incarnari care au creat depozite mari de cunostinte stocate in Banca Memoriei Sufletului. Acest lucru se manifesta de fiecare data cand Sufletul are nevoie.

Informatia apare la suprafata atat de pur si proaspat, ca atunci cand a fost depozitata initial, desi trecerea timpului si evenimentele par sa fie dat uitari.  Chiar in acest Moment stochezi noi cunostinte care se vor alatura la cunoasterea depusa de tine in Banca Memoriei Sufletului.

Aceasta ramane pura si neatinsa.  Durabilitarea si statornicia Banci Sufletului este uimitoare.  Este o ” mini Inregistrare Akashica” personalizata, pe care fiecare dintre noi o are.

Din interior apare Intelepciunea Vremi pe care o putem numi ” Pepita de Aur a Desfatarii „. Atunci cand stim ca detinem cunoastere din intelepciunea din interiorul nostru , viata este lipsita de efort, e in armonie, pasnica, bogata, autentica si mult mai incantatoare.

Nu trebuie sa pastrezi aceasta cunoastere numai pentru tine; trebuie, de asemenea, sa o impartasesti fara teama, deoarece ea va reveni intotdeuna intr-un mod si mai accelerat decat te-ai putea gandi vreodata.

Da , acesta este secretul impartasirii a ceea ce va doriti cel mai mult.  Intotdeauna se va intoarce la voi. Unii oameni si-au schimbat viata total citind o anumita  carte ,a unui anumit actor care a impartasit „Pepita de Aur a Desfatarii”.

Cunoasterea Sufletului vine din interior.  Prin urmare omul trebuie sa patrunda in interior pentru a cauta aceasta cunoastere, care este mai presus de toata cunoasterea.

Este o cunoastere pe care nu o veti gasi in toate librariile din lume pentru ca nu exista sursa acesteia. Puteti sa o cautati doar in sursa Intregului.

Cautati-o intr-un loc unde Cerul si Pamantul se pot intalni. In acest loc drag, veti gasi Raspunsurile Veacurilor. Cu cat veti stoca mai multa cunoastere pozitiva, minunata si evolutiva, cu atit veti avea mai multa cunoastere de adaugat la Cunoasterea Universala.

Cu cat Constiinta Universala este mai evoluata , cu atat va progresa mai repede  accelerarea spirituala a omenirii.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *