De unde vin gandurile?

V-ati gandit vreodata de unde vin gandurile?

Avem cu totii un graunte din mintea Lui Dumnezeu in noi. Unele gandurii si idei reveletoare sunt transmise de entitati inalte sau in unele cazuri de entitati negative. Iar altele pot proveni din propria noastra minte daruita de Dumnezeu.

Deci sa incepem cu intrebarea de unde sunt transmise gandurile, caci ele provin din locuri diferite. Ideile voastre creative si gandurile pot veni din sufletul vostru. Pot veni din subconstient, din Suprasuflet, din Puternica Prezenta Eu Sunt, de la Sfantul Duh, de la Hristos, de la Dumnezeu, Zeita.

Ar putea deasemenea veni dintr-un plan interior al Maestrilor Ascensionati, de la un ghi spiritual, de la un Arhanghel sau Inger, un Maestru Elohim sau Extraterestii Hristici. Gandurile ar putea veni de la unul dintre cele 12 Suflete ale Suprasufletului, cele 144 de Suflete ale Monadei Tale sau ale Puternicei Prezente Eu Sunt.

Cateodata gandurile noastre, ideile, intuitiile, si gandurile revelatoare nu vin din surse spirituale. De exemplu, pot veni din procesul gandirii logice. Unele ganduri vin din subconstient, altele din aspectele vietilor trecute sau viitoare. Unele ar putea veni din aspectele vietii paralele, deoarece nu exista timp si spatiu, totul se intampla in eternul acum.

De asemenea, primim ganduri si de la alte persoane. Gandurile, pot veni de asemenea din ceea ce Carl Jung, faimosul psiholog elvetian numea” inconstientul colectiv”, cu alte cuvinte, subconstientul tuturor oamenilor ce locuiesc pe Pamant. Am putea deasemenea sa primim informatii si din Cartea Vietii sau Cronica Akasha cu ajutorul lui Metatron.

Gandurile si ideile pot veni si din subconstientul Lui Dumnezeu sau pot veni si din natura, de la Spiritele Deva, Spiritele Naturii, Pamantul Mama. In Biblie se spune ca traim, ne miscam si existam intru Dumnezeu. Intr-adevar, traim intr-um ocean cosmic de forme gand.

Materia fizica este o forma de gandire densa. Cateodata este greu sa descifram de unde vine forma gand. Totul este manifestarea Lui Dumnezeu si are un Suflet si o constiinta. Cateodata primim ganduri de la copilul nostru interior sau sub-personalitatile din noi.

Daca nu suntem atenti, vigilenti si cu discernamant spiritual, putem sa aducem spre noi ganduri negaive la fel de usor ca gandurile pozitive. Fiecare dintre noi este un emitator si receptor radio spiritual.

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *