Dezvoltarea Credintei

In aceasta lume nimic nu este usor de facut pentru nimeni !

Intotdeauna va exista cineva care sa-ti incerce credinta, increderea, rabdarea, perseverenta,ruga si asa mai departe!
Ai pierdut o batalie, dar nu ai pierdut razboiul!
Lectia ta este sa-ti pastrezi cumpatarea, pacea interioara si fericirea!
Nu uita ce ia spus Krishna lui Arjuna pe cimpul de lupta in Bhagavad-Gita.
„Ramai acelasi, indiferent daca ai parte de cistig sau pierdere, placere sau durere, victorie sau infringere, lauda sau criticism.”Ramai cumpatat ! Pastreaza-ti credinta! Pastreaza-ti rabdarea! Ai incredere in calauzirea ta interioara! Roaga-te mai mult! Dumnezeu te pune la incercare! Sa obtii cea ce vrei in viata este ca si cind ai incerca sa spargi un bolovan imens cu ciocanul ! In fiecare zi lovesti bolovanul cu ciocanul si nu se sparge . Pot trece ani buni si intr-o zi se sparge! Nu ultima lovitura a fost cea care a spart bolovanul , ci a fost acumularea tuturor loviturilor care a permis intr-un final , ca o lovitura de ciocan sa sparga piatra , sau in cazul tau, sa malifeste ce-ti doresti!

Este pur si simplu o piedica si nimic mai mult, nu este verdictul final!

„Sa se faca dupa credinta ta”.
„Daca ai credinta unei seminte de mustar poti muta muntii din loc”.
„Pot face toate lucrurile cu Hristos, care ma intareste”.
„Daca Dumnezeu este de partea ta , cine sau ce iti poate sta impotriva”.
„Dumnezeu, Maestrii, puterea ta personala si puterea subconstientului tau fac o echipa de neinvins!Dumnezeu reprezinta actiunile, obligatiunile si siguranta ta financiara”.
„Fii credincios pina la moarte si iti voi darui Cununa Vietii”.
Aceasta situatie nu are nimic a face cu calauzirea ta interioara, ci are a face cu liberul albitru al altor oameni care nu poate fi niciodata prevazut complet nici macar de Dumnezeu!
Modelul inca exista asa cum au spus Maestrii, pentru un rezultat favorabil, daca tu crezi si ai credinta, incredere si rabdare, daca tu continui sa te rogi si treci de aceasta incercare spirituala!
Nu lasa obstacolele exterioare sa-ti zdruncine increderea interioara in Dumnezeu, Maestri si Sine !

Este o mica piedica si nimic mai mult !

Dumnezeu iti pune la incercare credinta, increderea si rabdarea ca sa asigure ca esti demn de toate darurile imbelsugate si succsul pe care El ti le-a rezervat! Nu te atasa de nimic ! Sa ai numai preferinte puternice! Nu lasa nici o persoana sau situatie externa sa-ti zdruncine pacea interioara, fericirea, cumpatarea sau credinta, increderea sau rabdarea!

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *