Importanta dezvoltarii propriei constiinte

Lumea noastra exterioara este o oglinda a lumii interioare. Asa cum este in interior asa este si afara!

Asa cum este deasupra asa este si dedesupt! Ceea ce vedem in viata este de fapt oglinda propriei constiinte! Paharul de apa este pe jumatate plin sau pe jumatate gol? Vedem viata prin ochii Lui Dumnezeu sau prin ochii Egoului Negativ? Vedem doar corpuri fizice si personalitati in fratii si surorile noastre sau vedem incarnari ale Lui Dumnezeu?

Nu vedem numai cu ochii nostri fizici, vedem si cu mintea!

Cu toti ne vedem propriile filme! Unii vad filmul din ipostaza Constiintei Integrate iar altii vad un film prin prisme limitative! Totul tine de modul in care isi dezvolta propria constiinta! Ne cauzam propria realitate prin alegerea aparentei la constiinta de grup in acest Moment al istoriei planetei.
Este adevarat ca Sinele Superior, Puternica Prezenta EU SUNT , Sfintul Duh si Maestrii Ascensionati prgatesc uneori lectii ; cu toate astea noi suntem cauza propriei noastre realitati prin modul in care alegem sa interpretam aceste lectii!

Unii binecuvinteaza tot ce li se intimpla in viata iar altii blesteama si se supara!

Unii au preferinte iar altii au atasamente in privinta a ceea ce doresc sa li se intimple! Atitudinile, perceptiile si sistemele voastre de credinta vor determina cum va simtiti. Fiecare persoana de pe Pamint alege modul in care se simte in fiecare moment al vieti sale.  Nici un dar spirilual, nu va va garanta ascensiunea sau Realizarea Lui Dumnezeu ! Numai „constiinta ” voastra va determina daca veti deveni o Fiinta Realizata a Lui Dumnezeu.
Orice tehnica sau dar spiritual va fi pe deplin corupt daca nu este dezvoltata si constiinta persoanei respective!

Aceste tehnici sau daruri spirituale nu va vor acorda nici un fel de crestere , daca nu va invatati lectiile, nu va treceti testele, nu invatati sa fiti integrati si echilibrati, nu va dezvoltati din punct de vedere psihologic, nu va fundamentati misiunea personala si nu va indepliniti Contractul Spiritual!

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *