3rd ianuarie 2022

DRAGONII ABUNDENTEI. initiere oferita de Ioana Magdalena

Abundența este o stare vibrațională de a fi abundent, de a te simti abundent, plin de iubire si recunostinta. In calitate de lucrători în lumină și deținători ai înțelepciunii Dragonului, cunoaștem importanța deținerii vibrațiilor pozitive în câmpul nostru energetic.

Dragonii Abundentei sunt cei mai potriviti pentru a-i apela la orice blocaje sau situatii, care duc la blocarea fluxului de abundenta. Acest acordaj poate aduce in viata voastra o abundenta de … si aici completati voi-prieteni, o familie, bani, oportunități in carieră, conexiunea cu acest flux permanent al abundentei. Acest flux este o stare vibratorie la baza .. poate atrage abundenta de orice fel.

Energiile vă pot ajuta să ieșiți din conștiința sărăciei, a celui de martir, vină, rușine, vinovăție, orice va face sa vă temeți de toate vibrațiile care împiedică să vă aflați în fluxul universal de lumină al abundenței. Dragonii Abundenței sunt dornici să fie chemați în acest moment pe Pământ.

Universul are o abundență nelimitată disponibilă, trebuie doar să-l chemati spre voi. Dragoni Abundentei vă vor ajuta să creați un câmp de energie abundenta, astfel încât legea de atractie poate lucra prin voi aducându-vă o viață abundentă.

Atragerea Dragonilor Abundentei

Nu puteti forta un dragon sa se imprieteneasca cu voi, si nici nu va puteti alege partenerul (dragon) in functie de infatisare sau de felul cum se comporta. Tot ceea ce puteti face este sa-i invitati pe dragoni in viata dvs si sa-i primiti cu bratele deschise.

Dragonii Abundentei aleg cu cine vor sa lucreze, nu voi. Daca, de ceva vreme ati fost interesati in subiectul dragoni si aveti poze, jucarii si orice altceva in legatura cu ei, s-ar putea foarte bine ca deja sa aveti un dragon sau doi in prejma dvs.

Initierea cu energia DRAGONILOR ABUNDENTEI

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.