Dumnezeu ne vorbeste tot timpul si in felurite moduri

Dumnezeu comunica cu noi si o face cu voce tare.

O face cu ceea ce in esoterism se cheama „Revelatie”. Deseori Dumnezeu ne vorbeste telepatic prin intuitie sau prin gind, prin imagini sau viziuni spirituale pe care ni le aseaza in constiinta. El ne vorbeste in fiecare noapte, inspiratie si creativitate.
Dumnezeu ne vorbeste prin cele Sapte Raze de Putere, Iubire si Intelepciune, Inteligenta Activa, Armonie si Frumusete, Stiinta, Devotament si Ordine ceremoniala. Deoarece aceasta este intr-adevar structura personalitatii Lui Dumnezeu.

Dumnezeu ne vorbeste prin Lumina, culoare si sunet.

Prin acordarea la frecventele de Lumnina, ne acordam la comunicarile subtile ale Lui Dumnezeu in acest sens. Ne acordam la Dumnezeu prin ascultarea sunetelor din diferite dimensiuni, precum bazaitul albinelor sau cintecul viorilor. Dumnezeu comunica cu noi prin pulsul Universului sau plin sunetul sacru „Aum” si „So Ham”.
Dumnezeu ne vorbeste prin culoarea si parfumul unui trandafir, prin apus, prin valul unui ocean si prin toata natura. Dumnezeu ne vorbeste prin „deja vu”, care deseori inseamna amintirea unui vis sau a unei experiente de viata spirituala interioara.

Dumnezeu comunica prin profetii si prin reamintirea vietilor trecute.

El ne vorbeste prin insasi viata, deoarece viata este Dumnezeu in actiune, iar Dumnezeu ne invata in mod constant prin testele si lectiile spirituale ale vietii, daca avem intelepciunea sa le percepem ca atare . De asemenea, Dumnezeu ne vorbeste prin alti oameni si prin alte Fiinte Simtitoare. Printr-un copil, printr-un catel, printr-un cristal de ametist, printr-un copac sau printr-o planta. El ne vorbeste tot timpul prin alti oameni.
Avem o lectie sau o problema pe care incercam sa o rezolvam in constiinta noastra si cineva ne suna fara sa stie ce gindim noi si ne da raspunsul pe care-l cautam.

Crezi ca e un accident?

Este Dumnezeu care iti vorbeste prin acea persoana, raspunzindu-ti la rugaciune. Multi cred ca rugaciunile lor nu primesc raspuns, cind adevarul este ca Dumnezeu raspunde in nenumarate feluri, dar noi nu sintem suficient de deschisi pentru a vedea respunsurile. Biblia spune ca trebuie sa avem ochi sa vedem si urechi sa auzim. Dumnezeu comunica cu noi prin Duhul Sfint, care este raspunsul la toate problemele si care este „Vocea linistita din interior”. Dumnezeu ne vorbeste prin constiinta noastra. Dumnezeu ne vorbeste prin corpurile fizice si prin toate corpurile de fapt. Dumnezeu ne vorbeste prin divinatie.  dumnezeu ne vorbeste prin Arhanghelii si Ingerii Lui pe care deseori ai trimete sa ne ajute in urma rugaciunilor noastre. Dumnezeu comunica cu noi prin Cordonul Argintiu , care este ca un cordon ombilical ce ne leaga de Dumnezeu si care functioneaza in permanenta. Comunicarea Lui Dumnezeu se revarsa tot timpul in noi zi si noapte chiar daca majoritetea oamenilor nu-si dau seama.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *