Educatia copiilor in a saptea Era de Aur

Parintii trebuie sa inteleaga ca ei nu sint de fapt parintii copilului, ei sint ingrijitori. Dumnezeu si Puternica Prezenta Eu Sunt sunt adevaratii parinti ai Sufletului.

Aceasta este perspectiva pe care Dumnezeu ar vrea sa o ai.

Parintii ar trebui sa-L roage pe Dumnezeu, pe Puternica Prezenta Eu Sunt si pe Sinele Superior pentru ai ajuta la cresterea copilului.
Asa cum Sinele nostru Superior este” Sinele nostru parintesc cel mai credincios „, trebuie sa devenim „Sinele parintesc cel mai credincios” al copiilor nostri reali si ai copilului interior.
Treaba noastra este de a ne invata copiii exteriori sa devina ” Sinele cel mai credincios” pentru ei insisi.

Daca un copil moare, nu este un copil in planul interior, ci un adult. El are nevoie de o perioada de acomodare pentru a se readapta sa fie adult.

Intr-adevar, este uimitor cit am crescut cu totii si cit sintem de adaptati, luind in considerare lipsa masiva a constiintei acestui intreg proces la nivel spiritual si psihologic pe Pamint.
Multi oameni se descurca bine datorita bunavointei Lui Dumnezeu, Fortei Divine, Sinelui Superior si Ingerilor.
Parintii nostri nu au avut intelegerea spirituala si psihologica pentru a ne pregati. De asemenea am avut dezavantajul de a fi educati de un sistem fara Suflet si intr-o lume ce traieste la nivelul personalitati.

Aceasta se va schimba intr-a Saptea Era de Aur .

Parintii vor fi, per ansamblu, mai spirituali si mai bine pregatiti psihologic. Sistemul de educatie va aduce Spiritul si Sufletul inapoi. Se va pune accentul pe etica, morala si valori.
Copii vor invata cum sa-si stapineasca gindurile, sentimentele, emotiile si corpul fizic.  Vor invata sa manince corespunzator  si sa faca exercitii fizice, sa mediteze in fiecare zi si sa se roage.

  Vor fi invatati cum sa alunge mintea Ego-ului Negativ din constiinta lor si cum sa gindeasca doar cu mintea Spirituala. 

Copiii vor invata sa se inteleaga bine cu alti copii si cum sa aplaneze conflictele, sa fie buni si iubitori.  Vor practica yoga si alte metode de sanatate holistica. Datorita acestei instruiri, copiii vor”iubi” scoala in viitor.  Profesorii vor deveni invatatorii lor spirituali.  Aceasta educatie si formare mai echilibrata din punct de vedere spiritual, psihologic si fizic a copiilor nostri, va revolutiona societatea si lumea noastra.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *