4th ianuarie 2020

ENERGIA SPORULUI FINANCIAR, oferita de Ioana Magdalena

Energia Sporului Financiar –  fiecare om are o anumită sumă de bani pecare o câştigă lunar prin Drept Divin. 

Această sumă este determinată de karma personală şi de cea de neam , de păcatele personale şi nu în ultimul rând de ceea ce face omul cu banii câştigaţi. Această sumă de bani se poate creşte sau se poate micşora în funcţie de ceea ce face persoana în cauză.

Prosperitatea este in apropiere si daruita de ingeri. Ingerii tai pazitori si toti ceilalti ingeri sunt constant preocupati de aducerea succesului si prosperitatii in viata ta.

Parte din misiunea ingerilor pazitori este sa-ti asigure oportunitatile pentru a prospera. Ingerul prosperitatii aduce binefacerile prosperitatii si succesului catre tine.

Ingerul prosperitatii te ajuta sa te initiezi in toate calitatile, atitudinile, credintele si obiceiurile pentru a ajunge la o mai mare prosperitate. Acest inger te va ajuta sa inveti care credinte si obiceiuri iti aduc prosperitate.

Uneori juramintele pe care le-am facut in alte vieti ne urmaresc si in aceasta viata. Vechile legaminte de saracie pot crea Probleme financiare.  Atunci cand aceste juraminte sunt dezlegate, efectul lor negativ este indepartat si vindecat.

INVOCATIE CATRE INGERUL PROSPERITATII

“Binecuvantat si credincios inger al prosperitatii fii cu mine si imparte cu mine intelegile prosperitatii.  Inger credincios informeza-mi mintea, inspira-ma spiritual, intensifica-mi magnetismul catre adevarata prosperitate.  Credincios inger al prosperitatii iti urez bine ai venit la mine , iti inspir energia, revelatiile si tot ceea ce imparti cu mine pentru a-mi spori prosperitatea si fereste-ma delimitarile mele mentale. Inger credincios ajuta-ma sa deschid calea prosperitatii care este dreptul meu din nastere.  Stii ca Dumnezeu are intentii bune cumine si indurare pentru mine.  Cu ajutorul tau imi deschid sufletul sa primesc toate gandurile bune care le ai pentru mine. Credincios inger ajuta-ma sa stiu ce trebuie sa fac, ce trebuie sa eliberez sa fiu sub protectia lui Dumnezeu”.

Acordajul cu Energia Sporului Financiar 

Acordajul se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.