3rd noiembrie 2021

Flacara Lavanda a lui QUAN YIN, initiere oferita de Ioana Magdalena

Andrea “Suraya” Meyers, lucreaza cu tehnicile energetice, este un lucrator entuziast in sterilizarea alimentelor.

Este si un scriitor de literatura de fictiune, care in momentul in care acest manual a fost editat, studiase timp de cinci ani metodele de vindecare energetice si metodele alternative de vindecare.

Ea este hirotonisita prin Chrysalis Healing Ministries ca si Healing Minister si initiata in multiple terapii energetice.  Printre care: Lightarian Reiki, Shamballa MDH, Blue Star Celestial Energy, si bineinteles Usui Reiki, modalitate in care a facut timp de 1 an de zile practica impreuna la Maestrul sau Sharon Coe.

Desi recunoaste ca fiecare sistem pe care l-a studiat, a ajutat-o la o mai buna intelegere a propriei persoane si a Universului.

Considera ca metoda Shamballa MDH a contribuit la deschiderea ei. Primind binecuvantarea Flacarii Lavanda a lui Quan Yin, energia pe care este bazat acest sistem de vindecare.

Quan Yin este una dintre cele mai iubite zeitati din traditia Budista, cunoscuta si sub numele de Kuan Yin, Quan’Am(Vietnam), Kannon(Japonia) si Kanin(Bali).

Ea este intruchiparea bunatii si iubirii compasionate. Ca si Bodhisattva a compasiunii, ea aude strigatele de ajutor ale tuturor. Quan Yin, rezoneaza cu Maria, Mama lui Iisus din traditia crestina si cu zeita tibeta Tara.

Flacara Lavanda a lui Quan Yin este o versiune mai blanda a Flacarii Violete. Este cu aspecte legate de ingrijire, care se simte ca o energie cu puternice accente feminine. Flacara Lavanda, indeparteaza cu blandete energiile negative, purificand lent campurile noastre si readucandu-ne la starea de echilibru.

Ea curata blocajele pe care le-am ridicat impotriva Divinului Feminin ca si rezultat al conditionarilor sociale sau religioase. Poarta cu ea un sentiment de pace interioara si de mila, si in concluzie poate fi folosita atunci cand energia Flacarii Violet pare prea puternica pentru noi.

Flacara Lavanda ne imbratiseaza si ne vindeca traumele, fiind potrivita pentru cei care au nevoie de Iubirea Mamei. In vindecare, Flacara Lavanda actioneaza prin a inconjura afectiunea cu un strat de iubire, calauzind-o afara din sistem.

Flacara Lavanda a fost descrisa ca fiind energie pura din cea de a cincea dimensiue care nu a suferit vreun proces de micsorare a intensitatii.  Aceasta energie poate fi utilizata in paralel cu Reiki sau oricare alt sistem de vindecare energetica.

Initierea Flacara Lavanda a lui Quan Yin costa 150 lei

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.