2nd ianuarie 2020

FLACARA VIOLET-ARGINTIE, oferita de maestrul Ioana-Magdalena

Flacara Violet-Argintie este o energie spirituala cu o frecventa inalta care este cunoscuta de adeptii spirituali de mii de ani.

 Flacara Violeta cu reflexe de argintiu este guvernata de Maestrul Inaltat Saint Germain, cel ce contribuie, alaturi de celelalte fiinte celeste, la purificarea lumii, la evolutia spirituala a rasei umane.

Flacara Violeta, denumita si Focul Violet, este un aspect al Razei Violet si reprezinta o energie spirituala concentrata in special pe curatare si protectie energetica, care poate vindeca suferintele fizice si emotionale si participa, extrem de eficient, in procesul evolutiei spirituale a omenirii.

A fost reintrodusa de Maestrul Ascendent SAINT-GERMAIN si reprezinta cea de a saptea raza a Zeilor, constiinta Universului. Aceasta flacara este pentru cei care aud chemarea comunitatii, care fac servicii spirituale omenirii. Totodata flacara ea ofera intelepciunea necesara pentru a trece peste egoismul din viata noastra.

Cum lucram cu Flacara Violet-Argintie ?

  In timp ce noi nu ne putem intoarce in timp, Flacara Violeta are puterea de a face acest lucru si astfel sa stearga sau sa transmute cauza, efectul si chiar memoria greselilor noastre trecute. Transmutarea inseamna sa modificam, sa schimbam natura sau sensul diferitelor aspecte din viata noastra trecuta, prezenta sau viitoare.

Flacara Violeta transforma energia negativa in energie pozitiva, intunericul in lumina, fatalitatea in oportunitate.

Ea poate sterge, atunci cand meritam, karma rea – consecintele faptelor si ale actiunilor noastre. Asa cum bine stim, aceasta lege cosmica impersonala hotaraste ca tot ceea ce facem se intoarce ca intr-un cerc, in punctul in care ne aflam, in pragul nostru, pentru rezolvare. 

La nivel fizic, Flacara Violeta ne poate ajuta sa ne vindecam trupurile de vulnerabilitatea la boli si deficiente. Dar cauza reala a bolii se afla, de cele mai multe ori, inradacinata in starea noastra mentala, emotionala si spirituala. Flacara Violeta lucreaza prin schimbarea vibratiilor joase, oriunde ar fi instalate sau manifestate.

Cand corpurile si aurele noastre se imbacsesc de negativitate, cand incepem sa rezonam mai mult cu negativitatea si mai putin cu Lumina, in momentul acela vom avea o vibratie joasa si nivelul spiritualitatii va scadea.
    Flacara Violeta transmuta energia negativa.

Ea nu doar inconjoara si inlatura aceasta energie, ci o si transforma in lumina. Cand avem o vibratie inalta, exista in corpurile noastre mai multa energie spirituala. Specialistii in acupunctura si yoghinii stiu ca sanatatea optima isi trage seva din aceasta energie, atunci cand curge liber prin tot corpul.

Flacara Violeta elibereaza energia, restabileste armonia si echilibrul, propulsandu-ne intr-o stare mai inalta a spiritualitatii fiintei.

Initierea cu Flacara Violet-Argintie 
Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.