Forme de meditatie

Urmatoarele forme de meditatie sint lasate noua de Maestrul Ascensionat Integral Dr.Joshua David Stone.

Meditatia Incarcarii cu Lumina

Timp de un minut, de doua ori pe zi stati in liniste si invocati Spiritul si Maestri Ascensionati din planul interior, pe care ai alegeti voi , pentru a va incarca cu Lumina !

Meditatia pentru Programul de Inlaturare a Matricei Fricii

Timp de 20 de Minute pe zi, stati in liniste si invocati Spiritul si Maestrii Ascensionati din planul interior, pe care ai alegeti voi, pentru ancorarea si activarea Programului de Inlaturare a Matricei Fricii si permiteti Spiritului si Maestrilor sa elimine acest program din Sistemul Corpurilor si din chakre !

Meditatia Soarelui

Stati la Soare timp de 5 Minute in fiecare zi si vizualizati cum captati prana si o pastrati ca pe o baterie in corpul vostru eteric.

Meditatia Citirii Spirituale

Oamenii nu realizeaza ca cititul unei carti de natura spirituala poate sa fie una din cele mai puternice forme de meditatie. De exemplu , odata ce cititi aceste meditatii , puteti sa practicati multe din aceste tehnici.

Meditatia de Vindecare in timpul noptii

Rugati Spiritul , Maestrii Ascensionati din Planul Interior, Arhanghelii si Ingerii sa lucreze asupra voastra toata noaptea in timp ce dormiti, sa vindece corpul fizic de orice boala.

Meditatia privind la televizor

Dupa o zi grea de munca , te vei aseza si vei urmari o emisiune speciala la televizor, timp in care invoca Maestrii si ai vei ruga sa te vindece. Poti sa rezolvi doua lucruri in acelasi timp.

Meditatia de Impamintare

Un minut de zi faceti o meditatie de impamintare si asigurati-va ca, intreg cordonul vostru este total ancorat si conectet in centrul Pamintului. De asemenea, asigurati-va ca chakrele de la picioare sint deschise si ca radacinile ce ies din picioare sint adinc infipte in Pamint ! Trebuie sa va asigurati ca si energia este bine echilobrata in corpul vostru fizic, nu numai in tarimurile spirituale si in cele celeste sau in chakrele superioare.

Meditatia cu Vitamine si Minerale

Invocati Spiritul si Maestrii sa va aduca toate vitaminele si mineralelede care aveti nevoie in corpul fizic. Vi le ofera la nivel eteric, iar acest lucru chiar functioneaza.

Meditatia Ingerilor Vindecatori

Uni dintre cei mai buni vindecatori sint Ingerii. Invocati-o pe Sora Maria, pe Arh.Rafael si pe Ingerii de Aur sa vindece orice aveti nevoie !

SA VA FIE DE FOLOS!

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *