Gaseste-ti jobul perfect folosindu-te de intuitie

Intuitia te poate ajuta sa gasesti locul de munca potrivit.

Ai avut vreodata, un sentiment de neliniste atunci cand ai aplicat pentru un nou loc de munca? Poate că intuitia iti vorbea, știind că această companie nu era potrivită pentru tine sau nu avea aceeași structură valorica. S-ar putea să nu fi avut nimic concret sau logic pentru a continua atunci când ai vorbit cu managerul de la HR, dar tocmai ai știut, chiar înainte ca interviul să înceapă că nu ar trebui să fie locul unde ar trebui să fii?
Ca potențial angajat, atenție la modul în care te-ai simțit pe drumul catre noul loc de munca, vibrația inițială pe care ai primit-o când ai intrat pe ușă și sentimentul pe care l-ai avut când ai fost introdus potențialilor șefi și colegilor. Care a fost acel sentiment? A fost bun, neplăcut sau neutru?
Fii atent la ceea ce spun oamenii în noul tau potențial loc de muncă, atât verbal cât și non-verbal. . Ascultă conversațiile. Este un râs cald sau o răceală în privința locului? Poti sa te imaginezi ca lucrezi acolo? Oamenii zâmbesc la tine sau te ignoră când vorbiti la interviuri? Este doar o fatadă? Acest lucru are mult mai mult de-a face cu impresiile reziduale lăsate în urmă decât cele văzute la suprafață.
Care sunt valorile companiei și ale persoanelor care efectuează interviul? Se potrivesc cu ale tale și sunt autentice?
Dupa interviu ai avut o stare de oboseala si somnolenta? Sunt semnale evidente ca locul tau nu e acolo.
O evaluare intuitivă a viitorului angajator iti va spune multe despre companie și despre tine. Acesta te poate ajuta să clarifici ceea ce cauti într-un potențial loc de munca.
Programari sedinte individuale la : draghicii98@yahoo.com
Rate this post
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *