Imbratisarea abundentei interioare si exterioare

In calitate de copil al Domnului , esti abundent interior. Abundenta exterioara este doar o reflexie a cine si ce esti. O economie spirituala este una in care abundenta este un rezultat natural al oamenilor ce isi actualizeaza darurile primite de la Dumnezeu .

Adevarata prosperitate inseamna prosperarea sufletelor noastre , in serviciul iubirii. Esti o idee in Mintea Lui Dumnezeu, iar o idee nu isi paraseste sursa. Dumnezeu este infinit si Dumnezeu este iubire, prin urmare, impartasesti aceasta infinitate  si aceasta iubire.

Pur si simplu , acesta este adevarul despre cine esti. Universul din care faci parte este un camp a tot iubitor al posibilitatilor miraculoase, de fiecare clipa si de viitor. In limbajul fizicii, nu esti o particula, ci o unda . Nu esti un lucru static , ci , mai degraba o emanatie in continua evolutie, a Mintii Lui Dumnezeu.

Ni se pare ca ar fi arogant sa ne gandim la noi insine ca fiind ” Darul Lui Dumnezeu oferit lumii” , si totusi , in realitate , exact asta suntem fiecare dintre noi. Faptul ca tu constientizezi aceste lucruri , ajuta ca universul sa se indrepte spre tine  , ridicandu-te peste efectele sistemului de gandire bazat pe frica , ce domina aceasta planeta.

Niciunul dintre noi nu este cu adevarat acasa in aceasta dimensiune si – desi e contrar aparentelor- ne simtim mai confortabil in aceasta lume, atunci cand stim acest lucru. Caminul nostru adevarat se afla dincolo de valul iluziei, iar noi suntem aici pentru a raspandi lumina casei noastre adevarate in toate colturile intunnecate ale lumii.

Acestea sunt darurile primite de la Tatal , pe care le purtam cu noi. Suntem programati pentru abundenta, pentru ca suntem abundenti. Prosperitatea financiara este una din numeroasele cai prin care primim darurile lumii, in timp ce ai oferim lumii darurile pe care le aducem de dincolo de ea.

Ai fost creat sa traiesti o viata abundenta, avand suportul universului in ducerea la bun sfarsit a eforturilor tale materiale. In calitate de copil al Lui Dumnezeu , toata abundenta universului iti apartine , pentru ca abundenta esti tu.

Potentialul nelimitat se afla in interiorul tau, asteptand doar sa fie activat , prin raspunsul tau afirmativ la aceasta idee. Odata ce sti si crezi acest lucru , devii un magnet pentru succes in aceasta lume. Muncesti cu bucurie , iar universul iti raspunde. Iti deschizi inima catre iubire, iar calea ti se deschide.

Universul nu desparte categoriile „iubire” si „munca” , pentru ca , in realitate , totul este iubire si totul este munca!

In privinta curgerii  banilor, cat si in privinta curgerii iubirii sau a orice altceva , lasa-i sa curga de la tine , si vor curge spre tine.

5/5 - (1 vote)

7 comentarii la „Imbratisarea abundentei interioare si exterioare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *