Imbunatatirea Stimei de Sine

Stima de Sine este un alt mod de a spune: „Acesta este modul in care gandesti despre tine”.

Stima de Sine este pur si simplu, imaginea de Sine. Felul in care te vezi in mintea ta . Felul in care te uiti la tine . Lucrurile care crezi ca sunt adevarate despre tine.

Cand te gandesti la tine ce vezi?

Vezi un individ puternic, sanatos, atractiv si capabil? Sau vezi o persoana ghinionista , slaba, neatractiva si lipsita de putere? Sau este ceva ce se afla intre aceste extreme?

Daca vrei sa iti cresti imediat Stima de Sine, trebuie sa incepi sa ii schimbi modul in care te vezi. Cand noi, oamenii, ne gandim sa facem anumite lucruri, o parte din increderea ca le vom realiza se bazeaza pe modul in care gandim de noi insine.

Ne intrebam lucruri de genul: „Arat suficient de dragut sau de chipes pentru a intalni aceasta persoana? Sunt eu oare suficient de bun pentru a interactiona cu aceasta persoana? Oare vocea mea se aude suficient de puternic? Si asa mai departe…

Reflectam asupra propriei imagini ca sa vedem daca suntem suficient de „potriviti”sa obtinem rezultatele dorite.

O tactica ce te ajuta sa depasesti acest lucru este sa creezi in mintea ta o versiune de super-erou a propriei persoane. Numeste-l „avatarul” tau. Vreau sa echipezi aceasta versiune a ta cu toate calitatile mentale si fizice de care are nevoie sa poata face TOT ceea ce vrea.

Esta extrem de inteligent, irezistibil de atractiv si are potentialul de a obtine un SUCCES  NELIMITAT.

Aceasta iti reprogrameaza subconstientul sa creada ca este posibil pentru tine sa atingi aceste teluri . Acest lucru va face ca el sa-ti genereze aceste comportamente si trasaturi. Ofera-ti timp sa-ti creezi si sa-ti imbunatatesti avatarul.

Da-i o personalitate completa. Ceea ce faci de fapt aici este sa instalezi o personalitate noua, super-puternica, in interiorul subconstientului tau.

Acesta nu este ceva Egoist. Vei atrage putere de la avatarul tau. Nimeni nu o sa fluture o bagheta maghica care te va schimba intr-o fiinta perfecta.

Trebuie sa faci asta tu insuti.Tu poti face acest lucru ! Si poti incepe chiar acum!

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *