Importanta controlului asupra mintii

Atunci cind murim din punct de vedere fizic, calatorim la nivel mental. In momentul in care ne vine in minte o destinatie, instantaneu calatorim spre acea locatie.

Acum intelegi de ce Sufletele au venit la aceasta scoala paminteasca? Au venit de fapt sa invete sa aibe Control asupre mintii lor. Iti poti imagina cum ar fi daca Dumnezeu si-ar oferi dintr-o data toata puterea mintii Lui, lumii ? Iti poti imagina haosul si pagubele pe care le-ar crea oamenii ?

De aceea , Dumnezeu face ca fiecare persoana sa fie pregatita pe Pamint si, dupa ce a obtinut controlul asupra acestui plan al existentei, sa poata absolvi si sa se mute la un alt nivel. Acest proces se desfasoara treptat si trece prin toate cele 352 de niveluri ale Divinitatii. La fiecare nivel trebuie sa demonstrati prin slujire ca ati dobindit toate capacitatile acelui nivel pina sa fiti lasati sa treceti la urmatorul nivel.
La fiecare nivel cistigam mai multa putere sprituala pina cind ,in cele din urma , la Nivelul 352 al Divinitatii, puterea Cosmosului va fi a noastra, pentru a o manevra prin iubire neconditionata si in slujba intregii Creatii.

Nu te bucuri ca Dumnezeu a creat planul in felul acesta?
Iti poti imagina haosul si distrugerile produse in Planul interior daca Sufletele nu ar merge intr-o scoala unde sa invete mai intai toate astea ?

De fapt, aceasta este o masura de siguranta pentru fiecare Suflet si pentru ceilalti oameni.
Iti poti imagina Karma pe care ar crea-o oamenii distrugind universurii cu puterea mintii, daca Dumnezeu nu ar fi organizat evolutia in acest fel?
Multi oameni nu isi pot controla mintea , emotiile si Eul Negativ in legatura cu propria persoana, daramite la nivel planetar.

Motivul pentru care oamenii au Probleme in acest sens este ca nu au fost instruiti .

Acum intelege-ti cit de puternice sint mintile noastre. Invatind sa gindim pozitiv tot timpul si nelesind nici un gind , emotie, sentiment, energie,comportament negativ sa va intre in minte, veti deveni un magnet pentru pozitivitate , Karma buna si succes in tot ceea ce faceti, atit timp cit va folositi mintea doar in serviciul lui Dumnezeu,al fratilor si surorilor si al iubirii neconditionate.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *