2nd ianuarie 2020

INTELEPCIUNEA LUI MERLIN, oferita de Ioana Magdalena

Imputernicirea lui Merlin

Merlin ca Magician si Vrajitor , a stiut secretele Antice ale Alchimiei. Acordajul cu Maestrul Inaltat MERLIN va ajuta sa va conecteti doar prin intentie cu el. Il poti chema la orice ora sa-i incredintezi orice problema a ta pentru a o transforma in ceva pozitiv pentru dvs.

A transforma ceva este diferit de a scapa /curata ceva, a schimba sau a distruge. Cand transformi ceva iei acel ceva si ii schimbi proprietatile de baza – esenta lui si fiinta lui – transformandu-l in altceva. Din rau in bine asta e puterea alchimiei, asa face si simbolul pasarii phoenix, transmuta orice.

Aceasta este o modalitate extrem de eficienta si pozitiva, de a folosi”lucruri rele”in viata ta. Decat sa te debarasezi de ceva, irosind acea energie existenta, poti folosi alchimia lui Merlin si energia lui pentru a transforma sau transmuta acel ceva in ceva pozitiv.

De multe ori rezultatele alchimiei sunt mult mai puternice decat sa scapi de ceva si sa il schimbi cu ceva mai bun. Este mai bine pentru ca toate energiile negative care fusesera exploatate in vechime, lucru „rau” este acum noul lucru pozitiv.

Poti avea o problema sau greutate in viata, doar dai-o lui Merlin si roaga-l sa transmute problema pentru tine. Merlin va pune problema in transformatorul sau alchemic. O data alchimia completa, orice este inspre binele tau superior va aparea. 

Poate va lua ceva timp pana cand transformarea completa va avea loc, dar crede in proces. Intre timp, lucreaza la problema in „lumea reala” in cel mai bun mod posibil. Merlin poate fi rugat sa te asiste in sedinte de vindecare. Roaga-l sa isi foloseasca puterea alchimiei pentru a transforma energiile negative sau ale boli in energii pozitive si sanatate.

Imputernicirea lui Merlin 

Acordajul se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.