Incapacitatea De A Te Purta Corect Atunci Cand Accepti Scuzele Altora

Multi oameni nu se poatrta corect atunci cand accepta scuzele altora. In loc sa arate aprecierea si sustinerea lor pentru eforturile depuse de acele persoane , ei iarta foarte greu si ai fac pe ceilalti sa plateasca pentru greselele lor.

Acest lucru este incorect. Egoul Negativ incearca sa se foloseasca de greselile si scuzele altor oameni drept unealta pentru a se agata de abilitatea de a-si asigura o pozitie avantajoasa fata de ceilalti.

Singura Cale de a scapa de aceasta filozofie este de a transcede jocul Egoului Negativ si de a nu te implica in luptele lui.

Daca vrei intradevar sa manifesti puritatea Lui Dumnezeu, atunci fii intotdeauna primul care isi recunoaste greselile si isi cere scuze indiferent de situatie. Nu astepta sa vezi daca si ceilalti procedeaza la fel.  Probabil nu vor face asta.

Dar acest lucru nu este important. Tu manifesti puritatea Lui Dumnezeu si a lui Hristos. Nu te concentra pe faptul ca ceilalti isi invata sau nu lectiile, este important ca tu sa ti le inveti pe ale tale.

Atunci cand cineva iti cere scuze, nu pastra furia si mania. Accepta imediat scuzele. Daca si tu ai facut greseli , recunoaste-le.

Iarta si fi generos. Este sarcina ta sa oferi un exemplu. Uneori, exemplul tau de evlavie si altruism va da roade si cealalta persoana va fi miscata de dragostea ta neconditionata, de lipsa de aparare, de iertarea ta, de lipsa de judecata si caracterul blajin.

In momentul cand faci acest lucru, sau mai tarziu  vei descoperi ca Sinele lor Superior va ” iesi la iveala” si ca iti vor raspunde altfel decat au facut-o pana atunci. Ar fi bine sa demonstrati aceasta atunci cand aveti probleme cu sotul sau sotia, cu un prieten, cu partenerul de afaceri sau cu un membru al familiei.

Acesta este un adevarat test spiritual. In concluzie cautati si demonstrati dragostea neconditionata, nu furia si frica.

Demonstrati unicitatea , si nu constiinta separarii, armonia, iertarea , pacea interioara si exterioara, nu conflictul si razboiul. Cealalta persoana poate considera ca a castigat lupta, dar aceasta este, de fapt , o iluzie.

Din perspectiva Lui Dumnezeu , castigul consta in transcendenta Egoului Negativ, a gandirii si sentimentului Materialist. Aminteste-ti ca exista o singura fiinta in universul infinit si acesta este Dumnezeu, iar noi toti impartim aceasta identitate cu Creatorul.

Alege dragostea si pacea, nu conflictul , atacul sau frica.

Deci, alegerea este a noastra.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *