24th august 2021

Indigo Licht Empowerment, oferit de Ioana Magdalena

The Indigo Light Empowerment

Există doar o premisă pentru a primi această acordare.
Trebuie să fiți acordati cu energia Kundalini Reiki Nivel Master si Usui Reiki Level 1 sau mai mult înainte de a lua acordajul cu energia Indigo Light Empowerment.

Acest sistem nu folosește nici un simbol.

Acest sistem este mai mult un sistem de creștere personală decât un sistem de vindecare. Îți ridică vibrația și îți permite să-ți dezvolți abilitățile psihice și te va ajuta, de asemenea, să înveți să comunici cu ceilalți, cu animalele și cu natura.

Spiritul este prin empatie și intuiție într-un ritm mai rapid conectându-vă la tărâmurile superioare. Ca atare, funcționează și pentru a ajuta la ridicarea vibrației Pământului și a Umanității. Aceasta, la rândul său, ne accelerează evoluția către gândirea dimensională superioară.

Energia Empowerment Light Indigo funcționează cu chakra celui de-al treilea ochi și centrele psihice. Îmbunătățește abilitățile psihice prin empatie și dragoste. Acest sistem va oferi un efect calmant asupra copiilor Indigo și adulților Indigo.

Culoarea albastru-violet sau indigo activează această energie.

Scopul pentru care Indigo Light Empowerment a fost creat în acest moment este de a ajuta la ridicarea vibrației omenirii și a Pământului.

Folosind energiile Indigo ale acordajului Indigo Light abilitarea vă va ajuta să comunicați cu animalele, să simțiți blocajele de energie fizică și prin empatie și dragoste, veți putea ajuta animalele cu probleme de comportament să se calmeze și să învețe ce se așteaptă de la ele.

De asemenea, veți descoperi că sunteți mai sensibil la natură și că puteți comunica cu plantele, animalele sălbatice și cu natura.

Cu cât lucrați mai mult cu energiile Împuternicirii Indigo Light, cu atât veți putea „auzi” mai mult ce vă spun alte „Ființe”. Acest lucru vă poate veni în orice formă de comunicare-auz, viziune sau doar cunoaștere intuitivă. Este ca și cum ai „deveni” cealaltă Ființă pentru câteva momente, prin empatie și le-ai înțeles – și ei te înțeleg. Iubirea necondiționată te leagă.

Acordajul INDIGO LICHT EMPOWERMENT

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.