7th ianuarie 2020

Initiere INGERII FLORILOR, oferita de Ioana Magdalena

Ingerii Florilor

Toate florile de pe Pamant se afla sub protectia Ingerilor.

De la noi poti invata sa intelegi limbajul florilor, semnificatia simbolica a diferitelor tipuri de flori in relatia lor cu oamenii si de asemenea cu legile universale.

Culoarea, forma si numarul de petale dezvaluie analogiile cu legile universale. Cand vei intelege asta, iti vei da seama de adevarata lor frumusete. Te invatam sa intelegi fiecare tip de floare din punct de vedere ezoteric.

Dorim sa iti impartasim semnificatiile numerelor.

Numarul unu este primul numar din univers si reprezinta cea mai inalta forma a lui Dumnezeu Insusi. Lumina manifestata si tot ceea ce rezulta din ea este Dumnezeu in deplinatatea Sa.

Numarul doi este numarul dualitatii, al polaritatii, al principiului pozitivitatii si negativitatii. In lumea materiala, doi indica electricitatea si magnetismul, iubirea si ura, lumina si umbra. Este intotdeauna polul si anti-polul, pentru care unul nu poate exista fara celalalt. Este Dumnezeu si omul.

Trei este numarul principiului akashic, al credintei, al karmei si este atribuit sferei lui Saturn. Toate lucrurile la toate nivelurile sunt originare principiului akashic. Barbatul si femeia si copilul. Reprezinta de asemenea spiritul, sufletul si corpul. Este numarul intuitiei, al vietii si mortii, al cunoasterii in cea mai inalta forma.

Numarul patru este numarul perfect al maiestriei creatiei. Este reprezentat de Jupiter. Reprezinta cele patru elemente principale: focul, aerul, apa si pamantul … cele patru directii, cele patru caracteristici ale lui Dumnezeu: omnipotenta, intelepciunea, iubirea – nemurirea si perfecta constiinta.

Numarul cinci este perfect reprezentat de microcosmos, de catre om in toate fazele si formele existentei.

Numarul sase este reprezentat de macrocosmos in perfectiunea sa. Este reprezentat de un hexagon echilateral.Acesta este numarul omului cand reuseste in final sa atinga starea de iluminare in cere el este una cu Dumnezeu. Isus s-a referit la acest numar cand a zis: “Eu si Tatal suntem Unul”.

Numarul sapte este numarul armoniei, fertilitatii, propagarii si cresterii. Este de asemenea numarul iubirii in toate fazele acesteia,fara sa conteze ca este vorba de cea mai joasa forma de iubire ori cel mai inalt aspect comic al ei.

Numarul opt este numarul mintii, al intelectului si astfel numarul cunoasterii. Este analog cu planeta Mercur.

Numarul noua este simbolizat de trei triunghiuri echilaterale intretesute. Reprezinta ideea originala a astralului sau lumea emotiilor. Este numarul miscarii, al ritmului si astfel al vietii in cea mai subtila forma a sa.

Numarul zece este ultimul numar. El este reflexia numarului unu in cea mai bruta forma a lui. Zece este numarul materiei fizice, numarul realizarii. Zece este denumit in Cabala ebraica: “Imparatia”.

Te invitam sa fii inspirat/a sa alegi calitatile fiecarei flori si sa le folosesti in scopuri mistice.

Literele asociate initierii cu Ingerii Florilor sunt:

R … libertatea divina si independenta
A … Intelepciunea cea mai inalta si iluminarea
S … Toate puterile, toate puterile penetrante
CH … Claritatea absoluta
E … Omniprezenta
A … Intelepciunea cea mai inalta si iluminarea

Initierea cu INGERII FLORILOR 

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.